2011 FORUMLA ONE RACE INDIA FINAL RESULT | GRAND PRIX 2011

2011 FORMULA 1 AIRTEL GRAND PRIX OF INDIA

PositionDriver
1Sebastian Vettel
2Jenson Button
3Fernando Alonso
4M Webber
5Michael Schumacher
6Nico Rosberg
7Lewis Hamilton
8Jaime Alguersuari
9Adrian Sutil
10Sergio Perez
11Vitaly Petrov
12Bruno Senna
13Paul di Resta
14Heikki Kovalainen
15Rubens Barrichello
16Jérôme d'Ambrosio
17Narain Karthikeyan
18Daniel Ricciardo
19Jarno Trulli













F1 Greater Noida Winners Images/Photos | Winning Movement Photos



Formula 1 Racing India Images

Formula One Race Winners Images
Winning Movement Photos







1st Position
2nd Position3rd Position









Sebastian Vettel Won F1 Race Got 1 Place | Red Bull Race



Sebastian Vettel Won F1 Race Greater Noida India 30 Oct 2011 (Winner)
He take 1:30:35:002 Time (hour/minus/second/millseconds)

CURRENT AFFAIRS OCTOBER SET-7 | 2011 BOOKER AWARD

October's Last Current Affairs Quiz-7
Answers:- 1).British Novelist "Julian Barnes" 2).139 3).Bilateral 4).$1.5 5).Nayef bin Abdul-Aziz




1). who won the Man Booker prize 2011 for his novel "The Sense of an Ending"?



2). India ranked has improving marginally from ------- to 132 between the 2011 and 2012 reports in Business-friendly Reforms.


3). Nepal and India singed two major agreements, including the much-talked about --------- Investment Promotion and Protection Agreement (BIPPA).


4). NASA has launched a Climate satellite on 28 October 2011, This project cost was ------- billion?


5). Saudi Interior Minister Prince --------------- named as new crown prince of Saudi Arabia.

F1 / Formula One Race Result India / Winner List / Qualifying Results

Greater Noida Formula One Race / F1 Indian GP Qualifying Results
Qualifying Winner List

Q3
Position Driver Team Q1 Q2 Q3 laps
1 Sebastian Vettel Red Bull 1:26:218 1:24:657 1:24:178 16
2 Lewis Hamilton McLaren 1:26:563 1:25:019 1:24:474 18
3 Mark Webber Red Bull 1:26:473 1:25:282 1:24:508 17
4 Fernando Alonso Ferrari 1:26;774 1:25:158 1:24:519 19
5 Jenson Button McLaren 1:26:225 1:25:299 1:24:950 20
6 Felipe Massa Ferrari 1:27:072 1:25:522 1:25:122 18
7 Nico Rosberg Mercedes GP 1:26:364 1:25:555 1:25:451 19
8 Adrian Sutil Force India 1:26:271 1:26:140
19
9 Sebastien Buemi Toro Rosso 1:26:608 1:26:161
19
10 Jaime Alguersuari Toro Rosso 1:26:557 1:26:319
19
Q2
11 Vitaly Petrov Renault 1:26:189 1:26:319
20
12 Michael Schumacher Mercedes GP 1:26:790 1:26:337
17
13 Paul di Resta Force India 1:26:864 1:26:503
15
14 P Maldonado Williams 1:26:829 1:26:537
18
15 Bruno Senna Renault 1:26:766 1:26:651
16
16 Rubens Barrichello Williams 1:27:479 1:27:247
17
17 Sergio Perez Sauber 1:27:429 1:27:562
10
Q1
18 Kamui Kobayashi Sauber 1:27:876

6
19 Heikki Kovalainen Team Lotus 1:28:565

13
20 Jarno Trulli Team Lotus 1:28:752

13
21 Daniel Ricciardo HRT 1:30:216

11
22 Narain Karthikeyan HRT 1:30:238

11
23 Jérôme d'Ambrosio Virgin 1:30:866

14
24 T Glock Virgin 1:34:036

3
Q1 107% Time
1:32:22



Great Comedian Mr Bean in Greater Noida (India) See F1 Race

Celebrity in F1 Race Show:-
World Famous Comedy King Mr. Bean right now in Indian (Greater Noida UP) to see Formula Once Race,
He is a big fan of F1 Race. Mr. Bean will also visit other place in India.

World's biggest Gold Coin | Weights One Tonne / 1000 Kg

Word Biggest Gold Coin

In Perth (AUSTRALIA) World largest Gold Coin announced, by the Perth Mint.
Its weight is One Tonne (1000 Kg.). it is 99.99 pure Gold Coin inspired by Australia's Kangaroo Gold Coin series.

Word Biggest Gold Coin

Lady GaGa in Greater Noida India Act | 30 Oct 2011

Hi friends,
It happens, F1 race first time in Indian history and on the and of this race American singer Lady GaGa will perform during the closing ceremony of the country's first Formula One race in Greater Noida.

LAP restobar co-owner Arjun Rampal said that "It's a very big thing that Lady Gaga has agreed to perform in India. She's in the peak of her career now and I am thrilled to announce that she will come to India for the first time"

LATEST EVENTS/FACTS OCTOBER 2011 Set-6 | TRIVIA QUIZ

Answers:- 1).Former England defender Stuart Pearce 2).Rajat Gupta 3).Azim premji 4).Savitri Jindal (5th position including man) 5).$700 6).Shrilal Shukla 7).Sushil Kumar From Bihar 8). Motihari


1). Who will coach the British soccer team at the London Olympics 2012 ?

2). Former Goldman Sachs director ----------- was today arrested after he surrendered to the FBI, and charged with six counts of insider trading.

3). Who is the third richest person on India according to Forbes latest richest Indian people list ?

4). Who is the most richest women in India according to latest Forbes list?

5). Infosys Ltd, India's No.2 software services exporter, is looking for acquisitions worth up to -------- million in the healthcare and life science sectors, Infosys' Executive Co-Chairman Kris Gopalakrishnan said on 25 Oct 2011.

6). "Sooni Ghaati Ka Sooraj" book is written by ----------- a hindi writer who passes away on 28 October 2011?

7). Who won the 5 Crore in Indian Reality show KBC-5?

8). Sushil Kumar (KBC 5 Crore winner) belong to which village of Bihar?

Shrilal Shukla(Hindi writer) Passed away

Shrilal Shukla(Hindi writer) Passed away on 28 October 2011

He has written over 25 books, including Makaan, Sooni Ghaati Ka Sooraj, Pehla Padaav and Bisrampur Ka Sant.
In 2008, he was awarded the Padma Bhushan by the President of India for his contribution to Indian literature and culture.

TOP 10 INDIAN RICHEST PERSON LIST | Latest Forbas List

India’s Richest Lose 20% Of Their Total Wealth according to Forbes latest Report.

Top 10 Indian Rishest Person List according to Forbes Magazine


RankNAMENet WorthAge
1Mukesh Ambani$22,600 mil54

2
Lakshmi Mittal$19,200 mil61

3
Azim Premji$13,000 mil66

4
Shashi & Ravi Ruia$10,200 mil-

5
Savitri Jindal$9,500 mil61

6
Sunil Mittal$8,800 mil54

7
Gautam Adani$8,200 mil49

8
Kumar Birla$7,700 mil44

9
Pallonji Mistry$7,600 mil82

10
Adi Godrej$6,800 mil69
CLICK HERE FOR LATEST LIST WITH IMAGES

Source Forbes

What's New at Emirates Airline January 2012

Updates for who travel by Airlines.
What's New at Emirates Airline (2012)

More Dedicated LoungesOur Luxurious Lounges are located at Auckland, Bangkok, Bejing, Birmingham,Brisbane, Delhi, Dubai, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hong Kong, Johannesburg, Kuala lumpur, london Gatwick, London Heathrow, Manchester, Melbourne, Mumbai, Munich, New York- JFK, Paris-Charles de Gaule, Perth, Shanghai, Singapore, Sydeny and Zurich airports.
Our expanding Route NetworkYou can now enjoy the highest standards of comfort and adward-winning service to Geneva (1st June). Copenhagen (1st August) and over 110 destinations worldwide. Emirates will also launch flights to Rio de Janerio and Buenos Aires from 3rd January 2012
The Emirates A380Experience the most advanced aircraft in the sky, Book the A380 to Auckland, Bangkok, Bejing, Hong Kong, Jeddah, London Heathrow, Manchester, new York, Paris, Seoul, Shanghai, Sydeny and Toronto


For latest Visit here

Real-life Slumdog Millionaire Sushil Kumar | Jamal Malik vs Sushil Kumar


MOVIE
REALITY

CharacterJamal MalikSushil Kumar
FromJuhu slum, MumbaiBihar
Release date12 November 20082 November 2011
Directed byDanny BoyleSony TV
Age18 (Story:))27
Music byA. R. RahmanSony TV
Won$20m$1m (5 Crore Rs)
Is Real ?No, StoryYes, Realty


Hi every one do you know India got his Real-life Slumdog Millionaire??
A man from one of India’s poorest states has become the first person to win 5 Crore Rs jackpot KBC-5 one of the biggest Indian realty show.
Sushil Kumar, a computer operator and tutor from the eastern state of Bihar, took home the top prize on popular game show Kaun Banega Crorepati.
Sushil Kumar make the real version of Slumdog Millionaire Movie. Sushil kumar convert the movie into realty.
He is so poor that his salary is 6'000 Rs per month, and he has no TV in his house , he watch KBC on his neighbor house.
Here are the difference in both
Diff between Real life and

CURRENT AFFAIRS OCTOBER SET-5 || OCTOBER TRIVIA QUESTIONS

October 2011 Current affairs / Latest facts 2011 / IBPS cwe Material

Answers:-
1).Carol Bartz 2).Ludhiana 3).Tim Cook 4).TCS 5).Article 72 6).National Bank for Agricultire and Rural Development 7).Chanda Kochhar 8).ICICI 9).Sadananda Gowda 10).Datawind 11).The Vice President. (Mohd. Hamid Ansari) 12).HDFC 13).Flash Crash 14).Cannes 15).Himachal Pradesh

1). Who was the former CEO of Yahoo who was fired because of her inability to increase market share?
2). Which is the most polluted Indian city according to the WHO estimates?
3). Who followed Steve Jobs after his resignation from the post of Apple CEO?
4). Which company is the biggest IT exporter in India?
5). Which article of the Constitution of India entrusts the President of India to grant pardons?
6). Full form of NABARD?
7). Who got the the Economic Times Business Leader of the year award in 2011?
8). Which is the first Indian company to be listed on NYSE?
9). Who followed Mr Yeddyurappa as the Karnataka’s chief minister?
10). Which company manufactured the cheapest tablet computer launched in India?
11). Who is the chairman of Rajya Sabha?
12). Deepak Parekh is associated with which finance company?
13). What is Dow Jones’ crash of 1000 points on an intraday trade called?
14). What is the venue of the G-20 summit to be held in November 2011?
15). In which Indian state would you find the Sainj hydroelectric project?




Disclaimer :- Questions are sent by Mumarauee , if there is any mistake or piracy problem then put comment or mail at ahlawat.vikas24@gmail.com

YOUTUBE SUSHIL KUMAR 5 Crore KBC-5 SHOW VIDEO Download


Click here
for see all 13 questions asked to Sushil Kumar
You can download SUSHIL KUMAR KBC-5 SHOW VIDEO CLIPS FROM YOUTUBE
in which Sushil Kumar has won 5 Crore, for this video you need to wait till 2 November.
Video will be available on Youtube.com
YOUTUBE VIDEO DOWNLOADING PROCESS
FIRST YOU NEED TO INSTALL INTERNET DOWNLOAD MANAGER (IDM) FROM THE
http://www.internetdownloadmanager.com/download.html
Now Go on
http://www.youtube.com
Now you search video related to Sushil Kumar Episode in KBC / KBC 5 Crore Winner
Now you will see a download link on the top of every video.
Now click on this link video downloading will be start.
Click here
for see all 13 questions asked to Sushil Kumar
Must Read Real-life SlumDog Millionaire Sushil Kumar

All 13 Questions Asked to Sushil Kumar KBC-5 || 5 Crore Winner

Must Read Real-life SlumDog Millionaire Sushil Kumar

Answers:-
1) Topi Pehnana (Correct) wins Rs 5,000
2) Navratri (Correct) wins Rs 10,000
3) Processor (Correct using Audience Poll) wins Rs 20,000
4) Paintings (Correct) wins Rs 40,000.
5) Lalu Prasad Yadav (Correct wins) wins Rs 80,000
6) Libya (Correct) wins Rs 1,60,000
7) Bhartendu Harishchandra (Correct) wins Rs 3,20,000
8) 80 years (Correct) wins Rs 6,40,000
9) Rahul Dravid (Correct) wins Rs 12,50,000
10) National Investigation Agency (Correct) wins Rs 25,00,000
11) Shakuntla (Correct) wins 50,00,000
12) Charkha(Correct) wins Rs 1 Crore
13) Denmark (Correct) wins Rs 5 Crore


Q 1: Which of these phrases means “Bewakoof Banana”?
A) Joote Phekna B) Topi Pahnana
C) Note Lahrana D) Upvaas Karna


Q 2: “Kanjak Puja“ or “Kanya Puja” is a ritual associated with which Hindu festival?
A) Gangaur B) Navratri
C) Haritalika Teej D) Ahoi Asthami


Q 3: With which part of a computer is the advertising slogan “Intel Inside” associated?
A) BIOS B) RAM
C) USB D) Processor


Q 4: “Mithila” and “Madhubani” are also names of which kind of folk art?

A) Embroidery B) Handicraft
C) Folk Songs D) Paintings


Q 5: Whose voice is this?
A) Mulayam Singh Yadav B) Ram Vilas Paswan
C) Lalu Prasad Yadav D) Nitish Kumar


Q 6: Muammar Gaddafi was the ruler of which country from 1969 to 2011?
A) Libiya B) Tunisia
C) Sudan D) Egypt


Q 7: Who is the author of the play “Andher Nagri”?
A) Mohan Rakesh B) Amritlal Nagar
C) Bharatendu Harishchandra D) Dharamvir Bharati


Q 8: According to the 2011-2012 Union Budget, people of which age are considered as ‘very senior citizen’?
A) 65 B) 75
C) 80 D) 90


Q 9: After Sachin Tendulkar which Indian Batsmen has scored the most number of runs in Test Cricket?
A) Sunil Gavaskar B) Rahul Dravid
C) Md Azharuddin D) VVS Laxman

Q 10: Which investigation agency was founded in 2009 and given special powers to probe terror crimes in India?
A) National Security Guard B) Special Task Force
C) National Investigation Agency D) Anti-Terrorism Squad


Q 11: According to Hindu muthology, Who among these was the daughter of an 'apsara' and 'rishi'?
A) Devaki B) Rukmani
C) Shakuntala D) Ganga


Q 12: What was the only dowry, apart from a few yards of khadi, that Lal Bahadur Shastri accepted in his marriage?
A) Bhagwad Gita B) Khadaun
C) Gandhi Topi D) Charkha


Q 13: Which Colonial power ended its involvement in India by selling the rights of the Nicobar Islands to the British on October 16, 1868?
A) Belgium B) Italy
C) Denmark D) France



Put answers as a comment



Hi friends do you know that Sushil Kumar has won 5 Crore in KBC season 5.
Now every one is want to know about the set of 13 questions that asked to Sushil Kumar in KBC-5.
The Epsoid will be live telecaste on 2 November so wailt till 2 November to know about the All 13 Questions set asked to Sushil Kumar.
On 2 November you will got all questions set with answer here, and also the Youtube video of Sushil Kumar Show.
Main questions will be the Last 5 Crore Questions which every one want to know.

2 November 2011 Live telecast KBC-5 || Sushil Kumar 5 Crore | Family Background

Must Read Real-life SlumDog Millionaire Sushil Kumar

Click here
for see all 13 questions asked to Sushil Kumar
Bihar's Young man Sushil kumar has created history by win 5 Crore in KBC-5. Sushil Kumar become the first man who win the 5 Crore (jackpot winner).
Sushil kumar is 27 years old computer operator cum tutor, His current income is 6000 per month.

Episode will be Live telecast on 2 November 2011. So must watch this show and wait for 2 November 2011.........
Happy Diwali to Sushil Kumar and all of you........
Click here
for see all 13 questions asked to Sushil Kumar

Sushil Kumar won 5 Crore in KBC-5 | 25 Oct 2011


Sushil Kumar won 5 Crore in KBC-5
Must Read Real-life SlumDog Millionaire Sushil Kumar
Hi are you belong to Bihar India?
If you belong to Bihar then you feel proud by reading this news.
I proud on myself that I have two Bihari Friends :) I saw that Bihari are very hard working. There in KBC-5 a Bihari bhai Sunil Kumar prove himself and show that Bihari are hard worker.

The fifth season of the game

show "Kaun Banega Crorepati" (KBC-5) has finally got its jackpot winner - Sushil Kumar from Bihar has won the mega prize of Rs 5 crore on the game show. Sushil is 27 years old computer operator cum tutor,his current income is 6'000 Rs. per month.
Click here to know about Episode

CURRENT AFFAIRS 2012 FREE PDF EBOOK DOWNLOAD

Now you are one step away to get free Current affairs ebook.
you need to follow the following step to get free current affairs Ebook

Step 1:- Like us on Facebook
Step 2:- Share this post on Facebook
Step 3:- Follow us on twitter
Step 4:- Twitte this post.
Step 5:- Put your email id here as a comment.

We will be randomly selecting the winners (Every Day) based on the entries and then announce the same, after 15 days on 9 November 2011.

After 15 days 15 lucky winners will got the Ebook free..... Diwali Offer

2011 Famous Deaths || 2011 Celebrity Deaths

Famous Persons Death in 2011
Most famous death is Steve Jobs





NameDateDescription
John Olguin01/01/2011at age 89, American aquarium official, director of the Cabrillo Marine Aquarium
Charles Fambrough01/01/2011at age 60, American jazz musician and composer.
Kate Ebli02/01/2011at age 52, American politician, member of the Michigan House of Representatives
Nat Lofthouse15/01/2011at age 85, English footballer
Neva Egan19/01/2011at age 96, American First Lady of Alaska
John Barry30/01/2011at age 77, British film score composer
William Morais06/02/2011at age 19, Brazilian footballer
Fred Speck10/02/2011at age 63, Canadian ice hockey player
Goga Kapoor03/03/2011at age 70, Indian actor.
Fred Sanford15/03/2011at age 91, American baseball player.
Sir Simon Milton11/04/2011at age 49, British politician, London Deputy Mayor for Policy and Planning, after short illness.
Sathya Sai Baba24/04/2011at age 84, Indian spiritual guru, founder of the Sathya Sai Organization, multiple organ failure.
Jackie Cooper03/05/2011at age 88, American actor
Luigi del Gallo Roccagiovine12/05/201188, Italian nobleman and Roman Catholic prelate, Titular Bishop of Camplum
Asad Ali Khan14/06/2011 at age 74, Indian musician, recipient of the Padma Bhushan.
Maria Gomes Valentim21/06/2011at age 114, Brazilian supercentenarian, world's oldest person.
Premangsu Chatterjee12/07/2011 at age 83, Indian cricketer.
Rouhollah Dadashi16/07/2011at age 30, Iranian powerlifter and bodybuilder, stabbed.
Daniel D. McCracken30/07/2011at age 81, American computer scientist, cancer.
Shammi Kapoor14/08/2011at age 79, Indian film actor and director, renal failure.
Samir Chanda18/08/2011at age 51, Indian art film director, cardiac arrest.
Muga Takewaki21/08/2011at age 67, Japanese actor, cerebrovascular disease.
Wade Belak31/08/2011at age 35, Canadian ice hockey player (Toronto Maple Leafs, Nashville Predators), suicide.
Sumant Misra03/09/2011 at age 88, Indian tennis player.
Jag Mundhra04/09/2011at age 62, Indian film director
Frances Bay15/09/2011at age 92, Canadian character actress
Surinder Kapoor24/09/2011at age 86, Indian film producer, cardiac arrest.
Joanne Reeves29/09/2011at age 82, American special effects director
Steve Jobs05/10/2011at age 56, Chairman and Co-Founder of Apple, died due to complications from pancreatic cancer.
Mikey Welsh09/10/2011 at age 40, Former Weezer bassist Mikey Welsh died from a suspected drug overdose in a Chicago hotel room.
Dennis Ritchie
12/10/2011at age 70, American computer scientist, He created the C programming language
Dev Anand
03/12/2011at age 88, Bollywood Actor Dev Anand

Indian-American Bobby Jindal Re-elected the Governor of Louisiana

Bobby Jindal once again Re-elected as the governor of Louisiana on 22 October 2011.
This time Jindal defeated his nearest challenger Tara Hollis by getting 66% vote. Boby Jindal is the first Indian-American to occupy the post of a Governor of America.

GK Quiz 22 :- New GK Questions based on Latest Facts

Latest GK October 2011 based on New facts. 2012 is coming so it will be very useful for 2012 competitive exam. This type of questions will be the base of many upcoming 2012 exam like IBPS CWE etc.

Answers:-
1).Hero Motocorp 2).Justice V.Ramaswami 3).BSS 4).Wangari maathai (The iron lady) 5).As the center for discussions of the world economic form. 6).Tim Cook 7).Srilanka 8).Sr. Sunder Singh Majithia 9).viswanathan anand (chess) 10).Salgaocar

1.New name of HERO HONDA?

2. first judge in the history to face impeachment proceedings for conduct in 1991?

3.Government News Agency of Bangladesh is ?

4.Who was the first African woman who got Noble prize?

5.Davos is knows for ?

6.Who was the new CEO of apple after untimely death of apple's founder steve jobs?

7.India beat which country to win a 2011 cricket world cup?

8.Who was the founder of newspaper The Tribune?

9.First recipient of Rajiv Gandhi Khel ratan award .which was recently presented to shooter Gagan Narang?

10.Winner of 33rd Fedration cup footbal 2011 ?

2012 Summer Olympics Games London Quiz | Sports Quiz 2012

Here are question related to upcoming big sports event (Olympic 2012 London).
Sport quiz 2012


1). 2012 Summer Olympic Games, officially known as the-------------.
-Games of the XXX Olympiad
2). Which City will Host the 2012 Summer Olympic Games?
-London, England
3). 2012 Summer Olympic will begin from 27 July 2012 to ----------?
-12 August 2012
4). Which Stadium of London will be the centerpiece of the 2012 Summer Olympics?
-"London Olympic Stadium" will be the centerpiece of the 2012 Summer Olympics
5). When Olympics Games was hosted in London last time?
-1948
6). London has already hosted ----- times Olympic games in -------- and in 1948.
Two time, 1908
7). After hosted 2012 Olymic Games London become the ------- city to officially host the Olympic Games three times.
-first

8). When did London was selected as the host city of 2012 Olympic Games?
-on 6 July 2005 during the 117th IOC Session in Singapore
9). 2008 Olympic was held in ---------------?
-Beijing, China
10). How many Indian sport persons taking part in 2012 London Olympic Games?
-22 sports persons

Earthquake in Turkey 23 October 2011 | 7.3 Reactor scale

23 October 2011 Breaking News:-
Reactor scale 7.3 earthquake has struck Eastern Turkey, making it the most powerful earthquake to hit the country in ten years.
More the 1000 people dead on this.

UPCOMING BANK EXAM 2012 | Apply for New Bank Exams

Upcoming Bank exam Date,
Begin Preparation for it.

IBPS Bank jobs 2012


BankPostAge LimitsLast DateWritten Exam DateApplication FormsFull Detail



Bank of India 
General Bank officers 1800----



                        31 Jan 2012

Interview for IBPS Passout click here for see detailInterview for IBPS Passout click here for see detail Interview for IBPS Passout click here for see detail



Uttaranchal Gramin Bank
Officer Scale-I – 23 PostsOffice Assistant – 53 Posts18 – 28 years30-12-201119-01-2012 & 12-02-2012Process Starts from 1st Dec 2011Click here



Jharkhand Gramin Bank
87 Officers and 119 Office Assistants--7 Jan 201219 Feb 2012
                        and 4 March 2012
Click hereClick here



Jaipur Thar Gramin Bank Officers Jobs 2012
Officers-39 Posts--10 Jan 201219 Feb 2012Click hereClick here



Jaipur Thar Gramin Bank  Assistants Jobs 2012
Office Assistant – 58 Posts--10 Jan 20124 March 2012Click hereClick here



Assam Gramin Vikas Bank Officers Jobs 2012
Officers-163 Posts--10 Jan 201219 Feb 2012Click hereClick here



Assam Gramin Vikas Bank Assistants Jobs 2012
Office Assistant – 116 Posts----



                        10 Jan 2012

4 March 2012Click hereClick here
Central Bank of IndiaSpecialist Officers – 566 Posts--25-11-2011--Click hereClick here
Tamilnad Mercantile Bank TMBClerksUG-24 years;PG-26 years28-11-2011--Click hereClick here
Bank of IndiaIncharge – 43 PostsMax 65 years28-11-2011--Click hereClick here
Nainital Gramin BankCredit Officers & Management Trainee18 – 30 years30-11-2011Middle of January 2012Click hereClick here
Chhatisgarh Gramin BankOfficer Scale & Office Assistants -157 Posts--14-12-201115-01-2012 & 22-01-2012Click hereClick here

CURRENT AFFAIRS October 2011 Quiz Set-4 | Top Ten Current affairs | October 2011 Trivia Quiz

Here are current affairs questions which is very impotent for competitive exams like IBPS CWE 2012 Exam etc.

Answers:- 1).Hina rabbani khar 2).Austrian Gerlinde kalten 3).New Delhi Jawaharlal Nehru University 4).Turkmenistan,Afghanistan,Pakistan ,India 5).Kamal nath 6).Pyeongchng (South Korea) 7).Maharashtra ( Ralegan Siddhi) 8).Ms.Helle Thorning Schmidt 9).Lata Mangeshkar 10).
Canada

1). Who was the first female foreign minister of Pakistan who recently visited india ?

2). First woman to conquer all 14 highest summits without oxygen ?

3). Baburam Bhattarai sworm in as 35th PM of Nepal .He has done PhD from which university?

4). What is the full form of TAPI a gas pipeline project?

5). Who is the richest person in Dr. Manmohan singh cabinet?

6). 2018 winter olympics will be held in which country?

7). Anna hazare belongs to which district of India?

8). who was the first prime minister of Denmark?

9). Who was the first recipient of Hridayanath Award?

10). Which country will host the fifa women's world cup?



Disclaimer :- Questions are sent by shamsher singh sohi , if there is any mistake or piracy problem then put comment or mail at ahlawat.vikas24@gmail.com

Google buying out Yahoo || Technology news

US internet giant Google Inc is in discussions with private equity players to finance a possible deal to buyout Yahoo Inc, says a media report.
According to report Google have held early-stage discussions but have not put together a formal proposal and the internet search giant may end up not pursuing a bid.

2012 USA BANK/PUBLIC HOLIDAYS LIST

WOW NEW YEAR HOLIDAYS...........!!!!
USA BANK HOLIDAY LIST 2012

*CHRISTMAS 2012 25th December
Click here for Indian 2012 Holiday list

List of Bank Holidays 2012 USADateDay Observed
New Year's DayMonday, January 2, 2012January 1
Martin L King's Birthday Monday, January 16, 20123rd Monday in January
Presidents' DayMonday, February 20, 20123rd Monday in February
Memorial DayMonday, May 28, 2012Last Monday in May
Independence DayWednesday, July 4, 20124th July
Labor DayMonday, September 3, 20121st September
Columbus DayMonday, October 8, 20122nd October
Veteran’s DayMonday, November 12, 2012 11th November
Thanksgiving DayThursday, November 22, 20124th November
Christmas DayTuesday, December 25, 201225th December

GOA NEW YEAR 2012 Tour Package | PARTY | BOOK SUNBURN 2012 TICKET

NEW YEAR 2012 COMING SOON :)
SO HAPPY NEW YEAR 2012 IN ADVANCE !!
Are you doing planing/want to celebrate NEW YEAR 2012 in Goa India, I hop you say yeap!! because you search on google about it, so your definitely want to celebrate this great NEW YEAR 2010 sunburn movement with your family or with your friends.
Now end of gossips now lets talk about the Tours offer on NEW YEAR 2012, I have research about new years offers and find that many tourism company/sites going to give great offer on up-comming new year 2012.

There are lots of competitor available in market so every one want to attract guest, so they provide cheap tour package on NEW YEAR 2012
One of them is, "Taj India Tours"(travel company) is offering the the Goa New Year tour package 2012 in which you can celebrate Christmas and new year along with the most awaited festival in india
i.e. Sunburn Festival 2011, conditions applied.
So what are you waiting for.............??Book your Goa New year 2012 tour now.

Assured Gift with Acer Laptop : Kodak Camera/Apple iPod/MTV/Cash Back

On this Diwali Festival season ACER give Assured Gift with every new laptop, this is limited period offer so you can take benifit this offer.
When you will buy a Acer Laptop then you got the chance to scratch and Win an assured gift like
Kodak Digital camera, Apple IPod Shuffle - 2 GB etc

Per Day Rs. 1 Lakh Gold/Silver Nokia Mobile Offer on Diwali 2011

Win free Gold/Silver Coin with Nokia Mobile Phone : Diwali offer 2011

Nokia giving big offer on this Diwali 2011 to its new customers, If you want to buy a mobile phone on this Diwali then you can choose Nokia Smart Phone. If you will be lucky then you can WIN Rs. 1 LAKH GOLD per day during this offer period offer period is from
11 Oct 2011 to 26 Oct 2011.
* Also Nokia is giving Silver coin to buy Nokia Phone but this offer is with some selected models.

There are the list of some winners you can see in the image.

Android 3.0 vs Android 4.0 || Difference between Android 3.0 & 4.0

iOS,
Here you can see the some difference between Android 3.0 and Android 4.0


New Features in Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Hi Friends I thing you know that Android 4.0 is coming with new features in market.
Now , are you thinking to update your Android with Android 4.0
Here take some review about Android 4.0


Indian Cricket Team has won the Series | India vs England

India vs England Cricket

England 298/4 (50 ov); India 300/5 (49.2 ov)

India won by 5 wickets (with 4 balls remaining)

India take a 3-0 series lead with a five-wicket win in 5 matches series.

GK Quiz-21: PNB Bank PO Sample Questions


Bank PO Sample Papers Questions

1). When Punjab National Bank was founded?-in 1894 (Lahore)
2). How many branches have?-5000 branches
3). Where is the Headquarter of PNB?-in New Delhi
4). By the Bankers Almanac London, PNB has been ranked ------th biggest bank in the world?-248th biggest bank
5). Punjab National Bank is one of the Big ---------- banks of India.-Four
6). Who is currently the Chairman & Managing Director of PNB?-K. R. Kamath
7). In Forbes Global 2000, PNB ranked ----------?-1243
8). Recently Punjab National Bank has made a foray into the insurance sector by acquiring a 30 per cent stake in ------------ India, a life insurance company.-MetLife
9). On Oct 20 Punjab National Bank (PNB)has launched a special campaign to add at least ----- agriculture accounts per branch in western UP and Uttarakhand by the end of next month.-100
10). Tri-ennial Conference of our affiliate PNB Karamchari Sangh (Bihar) will be held on 23-10-2011 at -----------.-Bodh Gaya

PNB SWO Final Result 2011 || Check Clerical Exam Result

Punjab National Bank has announced the Final Result 2011 of Uttar Pradesh for SWO in Clerical Cadre. Click on the below link to see the list of finally selected candidates for the post of Single Window Operator ‘A’ in Clerical Cadre for the State of Uttar Pradesh.

PNB Final Result 2011 of UP for SWO: https://www.pnbindia.in/Upload/En/WEBNOTICE_UP_FINAL.pdf
download PNB Result PDF file.

GK Quiz-20: ICICI Bank PO Exam Sample Question


Here are the questions impotent for upcoming bank exams. Here are 10 question related to ICICI Bank.
So go through them. it will help you same as a sample paper of the bank exams.


1). What is the full form of ICICI bank?-Industrial Credit and Investment Corporation of India
2). In which year ICICI bank was founded?-1994
3). Where is the Headquarter of ICICI bank in India?-Mumbai
4). What is the trunover of ICICI bank of 2011?-Around US$5.78 billion
5). ICICI bank has spread in --- Country including India?
-19
6). Total Branches of ICICI bank in India?-2533 Branches
7). Currently, who is the Managing Director and Chief Executive Officer of ICICI Bank?-Chanda Kochhar
8). ICICI Bank is India's ----------- largest bank.-second largest
9). Is ICICI Bank private?-Yes
10). ICICI Bank's equity shares are listed in India on ------------- Stock Exchange and the National Stock Exchange of India Limited.-Bombay Stock Exchange

GK Quiz - 18: Simple GK Quizzes | 15 GK Questions 4 Exams

Here are new Gk questions and answers for all exams.

1.which is the only country in the world having no independence day-England

2. Which Indian political leader’s pen name is ‘chanakya’-Jawaharlal Nehru

3.Musical director of the famous song “mile sur mera tumhara”-Luis Banks

4.First Indian woman to participate in Olympics-Neelima Ghosh

5.Charles Edwward Jearnet is better known as –Le Corbusier

6.First Indian to win a medal in both commonwealth games and Asian games-Ashish kumar

7.Which is the first Indian product to get ISO Certificate-National Flag

8.Which disease is known as CHRISTMAS DISEASE-Haemophilia.

9.who designed the ADHAR LOGO-Athul Sudhakar Pandey

10.India’s first DEBIT CARD-RuPay

11”The March Of Mobile Money” was written by-Sam Pitroda and Mehul Desai

12.Melting Point of TUNGSTON is -3422 Degree Celsius.

13.Architect of White House-james Hoban

14.Kerala,Karnataka,Orissa,Jarghand have their state animal as common.which is the animal-Elephant.

15.Amitabh Bachan’s disease(genetically disorder)in the film PAA-Progeria

Daily GK Oct 2011 || Latest GK quiz Oct GK set -17

October GK set -17

Q.1 When did our National anthem first sung?
A. 27 DEC 1951,CALCUTTA

Q2. Who was First Chief Justice of India?
A. H.J. Kania

Q11. Which country is called "BRITAIN OF SOUTH"?
A. NEW ZEALAND

Q3. How many foreign banks are in INDIA?
A. 37

Q4. Which is the tallest temple in INDIA?
A. BRIHADESHWARA(TANJORE)

Q5. Which country is called playground of Europe?
A. SWITZERLAND

Q6. What is the real name of MONA LISA?
A. LA GICONDA

6 ANDROID FACTS QUIZ || TECHNOLOGY QUIZ

ANDROID HISTORY/FACTS RELATED SMALL QUIZ

1). Android is an ------------ for mobile devices such as smartphones and tablet computers.
-operating system

2). Which company purchased the initial developer of the Android Inc.?
-Google

3). Android Inc. was founded California, United States in -----------?
-October, 2003

4). Andrew Rubin is a co-founder and former CEO of both Danger Inc. and -------------.
-Android Inc

5). Does Android support video calling?
-Android does not support native video calling, but some handsets which have a customized version of the operating system that supports it,

6). Android does not support ---------- capture as of 2011.
-screenshot

Today GK 2011 || Daily GK Quiz GK set -16

Daily GK Questions Answers || New Latest GK

Q1. Who is the father of modern computer science?
A. ALAN TURING

Q2. Which is the national aquatic animal of INDIA?
A. RIVER DOLPHIN

Q3. The upadhi of "MAHATMA" to MAHATAMA GANDHI was given by whom?
A. RABINDRA NATH TAGORE

Q4. In how many languages the census of 2011 was conducted?
A. 16

Q5. Who has written national anthem for two countries?
A. RABINDRANATH TAGORE(India and Srilanka)

Q6. Gandhiji has considered whom as his guru?
A. GOPAL KRISHNA GOKHLE

Q7. How many countries are the member of WORLD BANK?
A. 187

Q8. First loan by world bank is given to whom?
A. FRANCE(250M)

Kuldeep Bishnoi Won/Elected to the Lok Sabha



Haryana Janhit Congress-BJP combine nominee Kuldeep Bishnoi elected to the Lok Sabha, winning the Hisar by-election in Haryana on 17 Oct 2011, in a closely-fought battle in which Team Anna sought a crushing defeat for the Congress that was pushed to a far third position.

*Bishnoi, 42, son of former Haryana Chief Minister Bhajan Lal(late)

IBPS COMPUTER KNOWLEDGE QUESTIONS AND ANSWERS-BANK

In today competition world computer knowledge is very impotent for all type of exam like ibps clerk, po’s exams always contain may questions related to Basic of computer, MS-office and applications,so know the basics of word,excel& power point and its applications.Here we are providing you computer knowledge questions,which are very useful for ibps clerks and po’s exams.

Answers:- 1).a 2).a 3).b 4).a 5).d 6).a 7).a 8).b

1). Can you put image file in MS-Word file?
A.yes
B.No
2). Can you built chart in Exel File?
A.Yes
B.No
3). F1 key in the keybord basicaly is used for?
A.Error Romove
B.Help
C.Check Size
D.virus
4). SQL server is the -----?

A.RDBMS
B.Hardware
C.Data
D.Hard copy of Data
5). Which is not related?

A.Sql Server
B.Oracle 8i
C.Oracle 10g
D.C++
6). ……………are used to identify a user who returns to a Website.
A.Cookies
B.Text
C.Script
D.None of these
7). Dennis Ritchie was the creator of ------- language?
A.C
B.C++
C.JAVA
D.C#
8). Dennis Ritchie died on-----------?
A.6 Oct 2011
B.8 Oct 2011
C.12 Oct 2011
D.15 Oct 2011

Current Affairs Related to Technology October 2011 set-3

TECHNOLOGY TRIVIA QUIZ OCTOBER 2011
Answers:- 1).iPhone 4S 2).Samsung 3).Apple 4).PetroVietnam 5).JavaScript 6).Lenovo 7).93,000 8).Nokia 9).android

1). Apple’s -------------- sets Apple record with 1,000,000 pre-orders in a day, previous record was 600000 set by the iPhone 4 last year.

2). South Korean Electronics giant, ----------- is working on the next version of its Bada mobile-phone operating system, according to a company official.

3). -------------- has released its new iOS 5 operating system for the users of the iPhone, iPad, and iPod Touch weeks after it released the last version for developers.

4). ONGC Videsh Ltd, the overseas arm of state-owned Oil and Natural Gas Corp (ONGC), has signed an agreement with Vietnam's national oil company ----------------- to jointly explore for oil and gas in the South-East nation and third countries.

5). Google released a new programming language called, Dart that will offer an alternative to ------------ for Web programming.

6). Chinese electronics manufacturer, ------------- has announced the launch of three new tablet computers in the Indian market.

7). Sony has suspended ------------ accounts on its PlayStation Network and other online entertainment services after it detected a large number of unauthorized attempts on the networks.

8). ----------- is going to finalize new India head soon.

9). Bangladesh's state-owned telecom company Telephone Shilpa Sangstha (TSS) has produced 4 models of the laptop('Doel laptops').The most basic model that runs the ---------- operating system is priced at 10,000 taka (130 dollars), and is the cheapest laptop in the world.

Lean Dart/Dash New Programming Language by Google


Do you know Dart(originally called Dash)?
Google released a new programming language called Dart that will offer an alternative to JavaScript for Web programming.The goal of Dart is not to replace JavaScript as the main built-in scripting language in web browsers but to offer a more modern alternative.
So its time search tutorials to learn Dart, if you want to job in IT world then quickly learn Dart.

Current Affairs October 2011 Quiz set-2 || October Trivia 2011

Answers are:
1.b 2.d 3.c 4.c 5.d 6.a 7.a 8.b 9.c 10.a

1.What is name of Indian F1 team
A.Kingfisher Force India
B.Sahara Force India
C.Force India
D.SaharaFisher Force India

2.Formula One motor racing circuit(s) designed by Hermann Tilke.
A.Buddh International Circuit, Greater Noida, India
B.Korean International Circuit, South Korea
C.Marina Bay Street Circuit, Singapore
D.All of the above

3.Who was the first Chief Justice of India ?
A. B.K. Mukherjee
B. Mehat Chand Mahajan
C. Harilal J. Kania
D. M. Patanjali

4.Who was the CJI(Chief Justices of India) before been elected for President of India
A.Neelam Sanjiva Reddy
B.Sarvepalli Radhakrishnan
C.Muhammad Hidayatullah
D.Varahagiri Venkata Giri

5.Who was the mother of Amitabh Bachchan
A.Ajita Bachchan
B.Amba Bachchan
C.Kamla Bachchan
D.Teji Bachchan

6.What is teh original name of Akshay Kumar
A.Rajiv Hari Om Bhatia
B.Akki
C.Sanjeev Hari Om Bhatia
D.Himanshu Hari Om Bhatia

7.Who is the first Indian to win PGA title of golf
A.Arjun Atwal
B.Jeev Milkha Singh
C.Both Joint winners
D.None of the Above

8.How many years Olympic take to reach again Athens
A.Still not reached Athens
B.108
C.104
D.100

9.Brother of Rabindra Nath Tagore,who was the first Indian appointed toIndian Civil Service.
A.Sundernath Tagore
B.Dwijendranath Tagore
C.Satyendranath Tagore
D.None of these

10.Which president of India was also the first chief minister of Andhra Pradesh
A.Neelam Sanjiva Reddy
B.Ramaswamy Venkataraman
C.Varahagiri Venkata Giri
D.Sarvepalli Radhakrishnan




Questions are sent by Sonu, he got the Current affairs book 2011

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads