What is FIFA 2010 World Cup Logo Hidden Message , hidden trophies ps3, Secrets of 2010 FIFA World Cup Logo, FIFA 2010 World Cup Logo

FIFA 2010 World Cup Logo Hidden Message , hidden trophies ps3 , Secrets of 2010 FIFA World Cup Logo, FIFA 2010 World Cup Logo

What Is The Hidden Message FIFA World Logo. what is the meaning fifa world cup
logo. If You Know It Post Comments?

Horses For Sale Quiz Facts(Horse quiz \ quizzes questions and answers For Kids / Children)

Horses For Buy\Sale Quiz Facts(Horse quiz \ quizzes questions and answers For Kids / Children)

1. What important things should you consider when selling a horse?
a. The best ways to present the horse
b. What time and place the horse was born
c. Knowing exactly what you have
d. Identifying the market niche

2. What is a backyard horse?
a. An Overweight horse
b. A very lazy or a bit wild horse
c. Owner has only owned for a short time and is not knowledgeable about the horse
d. Not professionally cared for or presented well

3. The best time to sell a horse is at the beginning of the riding season ie.spring or summer.
a. yes
b. no

4. What are the best ways you can market a horse?
a. Advertise locally or nationally
b. Host a private treaty or auction
c. Word of mouth
d. Try to sell at the beginning of feeding season

5. What are the advantages of purchasing from a breeder?
a. Breeders usually have a wide selection of horses of all ages
b. You can wander around without someone giving you a sales pitch
c. You can view hoses that have been bred by the owner
d. Horse breeders have to be honest

6. How many acres of pasture does it take to meet the nutritional requirements of a mature horse?
a. 1 acre
b. 2 acres
c. 3 acres
d. 4 acres

7. How important is it to have a buyer/seller contract with details of price and warranty?
a. Very necessary
b. Not necessary if you trust one another
c. It is up to the seller
d. It should be an absolute in the transaction

8. Seller should be prepared to answer the following questions from potential buyer?
a. Does the horse have any vices?
b. Does the horse have a history of lameness,sweetish itch,or head shaking?
c. What is its eating patterns and what treats does it like?
d. What is the horses breeding history?

9. What kind of horse would an experienced rider desire?
a. A stallion
b. A mare
c. A gelding
d. A sensitive horse who responds quickly to slight rein and leg commands

10. Size and temperament are most important when a horse is being purchased for a child?
a. T
b. F

11. Quarter horses are?
a. The first breed of horse native to the United States
b. The second most popular breed of horse in the world
c. Horse stock that originated in Finland
d. The most popular breed of horse in the United States

12. The only Quarter horse that exceeded the 2 million mark in racing was?
a. Dash For Cash
b. Doe Bar
c. Easy Yet
d. Refrigerator





Answers(rank wise):-
1. What important things should you consider when selling a horse?

Correct Answer: The best ways to present the horse


Correct Answer: Knowing exactly what you have


Correct Answer: Identifying the market niche

2. What is a backyard horse?

Correct Answer: An Overweight horse


Correct Answer: A very lazy or a bit wild horse


Correct Answer: Not professionally cared for or presented well

3. The best time to sell a horse is at the beginning of the riding season ie.spring or summer.

Correct Answer: yes

4. What are the best ways you can market a horse?

Correct Answer: Advertise locally or nationally


Correct Answer: Host a private treaty or auction


Correct Answer: Word of mouth

5. What are the advantages of purchasing from a breeder?

Correct Answer: Breeders usually have a wide selection of horses of all ages


Correct Answer: You can view hoses that have been bred by the owner

6. How many acres of pasture does it take to meet the nutritional requirements of a mature horse?

Correct Answer: 2 acres

7. How important is it to have a buyer/seller contract with details of price and warranty?

Correct Answer: Very necessary


Correct Answer: It should be an absolute in the transaction

8. Seller should be prepared to answer the following questions from potential buyer?

Correct Answer: Does the horse have any vices?


Correct Answer: What is its eating patterns and what treats does it like?


Correct Answer: What is the horses breeding history?

9. What kind of horse would an experienced rider desire?

Correct Answer: A mare


Correct Answer: A gelding


Correct Answer: A sensitive horse who responds quickly to slight rein and leg commands

10. Size and temperament are most important when a horse is being purchased for a child?

Correct Answer: T

11. Quarter horses are?

Correct Answer: The first breed of horse native to the United States


Correct Answer: The most popular breed of horse in the United States

12. The only Quarter horse that exceeded the 2 million mark in racing was?

Correct Answer: Refrigerator

Forthcoming Competitive Exams : 2010



● M.P. Commercial Tax Deptt. Taxation Assistant Exam. (June 17)
● Uttar Pradesh B.Ed. Combined Entrance Test, 2010 (June 19)
● Delhi SSSB TGT Natural Science Exam. (June 19)
● Joint CSIR-UGC Test for JRF and Eligibility for Lectureship, June-2010 (June 20)
● Jharkhand Gramin Bank Clerk-cum-Cashier Exam.(June 20)
● Common Proficiency Test (CPT)-June 2010 for C.A. Entrance (June 20)
● Madhya Pradesh P.M.T., 2010 (June 20)
● Staff Selection Commission SAS Apprentices in CGDA Exam., 2010 (June 26-27)
● UGC National Eligibility Test (NET) June 2010 (June 27)
● Syndicate Bank Probationary Clerk Exam., 2010-11 (June 27)
● Delhi SSSB Drawing Teacher and Physical Education Teacher Exam. (June 27)
● Uttar Pradesh I.T.I. Entrance Exam. (June 27) (Closing Date : 30 June, 2010)
● Vidarbha Kshetriya Gramin Bank Officer Scale-I Recruitment Test (July 4)
● Canara Bank Probationary Officers Exam. (July 4)
● M.P. Higher Judicial Service Preliminary Exam. (July 4)
● Trade Apprentices for Training in Ordnance and Ordnance Equipment Factories for 2010-11 (July 4)
● U.P. Combined Paramedical Entrance Exam. July/August 2010 (July 4)
● Vidarbha Kshetriya Gramin Bank Office Assistant Recruitment Test (July 11)
● Rajasthan PSC School-Lecturer (School Education) Exam. 2008 (Hindi & Sanskrit) (July 11)
● Madhya Bihar Gramin Bank Clerk Exam. (July 11)
● Bihar I.T.I. Entrance Exam., 2010 (July 17)
● Canara Bank Probationary Clerks Recruitment Exam. (July 18)
● Aryavart Gramin Bank, Lucknow Officer Scale-I Exam. (July 18)
● Aryavart Gramin Bank, Lucknow Clerical Cadre (Office Assistant) Exam. (July 25)
● Central Bank of India Probationary Officers Exam. (July 25)
● Haryana VLD Diploma Entrance Test, 2010-11 (July 25) (Closing Date : 23 June, 2010)
● Indian Air Force Airman in Group ‘Y’ (Non-Tech.) Selection Test, 2010 (August) (Closing Date : 10 June, 2010)
● Purbanchal Gramin Bank Officer Scale-I Recruitment Exam. (August 1) (Closing Date : 24 June, 2010)
● M.P. State Forest Service Exam., 2010 (August 1-8)
● Civil Judge II (Entry Level) in High Court of Madhya Pradesh, Jabalpur Preliminary Test (August 8)
● Purbanchal Gramin Bank Office Assistant Exam. (August 8) (Closing Date : 24 June, 2010)
● U.P.S.C. National Defence Academy Exam. (II), 2010 (August 22)
● SSC Assistant Sub-Inspector (Executive) in CISF Exam., 2010 (August 29) (Closing Date : 28 June, 2010)
● Combined Defence Services Exam. (II), 2010 (September 19)
● UPSC Central Police Forces (Assistant Commandants) Exam., 2010 (October 24) (Closing Date : 28 June, 2010)

Vijaya Bank Clerk Exam 2010 : Reasoning Ability


Vijaya Bank Clerk Exam, 2010
(Held on 7-2-2010)
Reasoning Ability : Solved Paper

1. How many such pairs of digits are there in number ‘36725918’ each of which has as many digits between them in the number as when the digits are arranged in descending order within the numbers ?
(A) None
(B) One
(C) Two
(D) Three
(E) More than three
Ans : (C)

2. What should come next in the following number series ?
6 8 8 1 2 6 8 6 1 2 3 6 8 8 1 2 3 4 6 8 6 1 2 3 4 5 6 8 ?
(A) 6
(B) 1
(C) 4
(D) 8
(E) None of these
Ans : (D)

3. In a certain code PAGE is written as ‘3%7@’, SORE is written as 8©9@. How is ‘PEAS’ written in that code ?
(A) 3@©8
(B) 3@%9
(C) 3@%8
(D) 3%@8
(E) None of these
Ans : (C)

4. If ‘@’ means ‘x, ‘©’ means ‘÷’, ‘%’ means ‘+’ and ‘$’ means ‘–’ then ………
6 % 12 © 3 @ 8 $ 3 = ?
(A) 37
(B) 35
(C) 39
(D) 33
(E) None of these
Ans : (B)

5. In a certain code ‘MOUSE’ is written as ‘PRUQC’. How is ‘SHIFT’ written in that code ?
(A) VKIRD
(B) VKIDR
(C) VJIDR
(D) VIKRD
(E) None of these
Ans : (B)

6. How many meaningful English words can be made with the letters ‘OEHM’ using each letter only once in each word ?
(A) None
(B) One
(C) Two
(D) Three
(E) More than three
Ans : (B)

7. Among A, B, C, D and E each scoring different marks in a test, C scored more than D but not as much as E. E scored more than A who scored less than B. Who score third highest marks ?
(A) B
(B) A
(C) C
(D) Data inadequate
(E) None of these
Ans : (D)

8. ‘K’ walked 5 metre towards North, took a left turn and walked for 10 metre. He then took a right turn and walked for 20 metre, and again took right turn and walked 10 metre. How far he is from the starting point ?
(A) 20 metre
(B) 15 metre
(C) 25 metre
(D) 30 metre
(E) None of these
Ans : (C)

9. Pointing to a girl, Mr. Suraj said “she is the only daughter of my father’s son-in-law”. How is the girl related to Mr. Suraj ?
(A) Niece
(B) Cousin
(C) Sister
(D) Daughter
(E) Cannot be determined
Ans : (A)

10. Sneha correctly remembers that her father’s birthday is before 16th June but after 11th June whereas her younger brother correctly remembers that their father’s birthday is after 13th June but before 18th June and her elder brother correctly remembers that their father’s birthday is on an even date. On what date in June is definitely their father’s birthday ?
(A) Sixteenth
(B) Twelfth
(C) Fourteenth or Sixteenth
(D) Data inadequate
(E) None of these
Ans : (E)

11. How many such digits are there in the number ‘37152869’ each of which is as far away from the beginning of the number as when the digits are arranged in ascending order within the number ?
(A) None
(B) One
(C) Two
(D) Three
(E) More than three
Ans : (C)

12. How many such pairs of letters are there in the word ‘CONFIRM’ each of which has as many letters between them in the word as in the English alphabet ?
(A) None
(B) One
(C) Two
(D) Three
(E) More than three
Ans : (C)

13. ‘KN’ is related to ‘QT’ in the same way as ‘DG’ related to ……….
(A) JN
(B) IM
(C) JM
(D) IN
(E) IL
Ans : (C)

Directions—(Q. 14–16) Following questions are based on the five three-digit numbers given below :
518 849 365 783 291

14. If the positions of first and third digits in each number are interchanged, which of the following will be the second digit of third highest number ?
(A) 1
(B) 4
(C) 8
(D) 9
(E) 6
Ans : (E)

15. If the first digit in all the numbers starting with an even digit is replaced by a number preceding it, then which of the following will be the sum of the first digit of the resulting highest and the lowest numbers ?
(A) 4
(B) 8
(C) 7
(D) 6
(E) 13
Ans : (E)

16. If the positions of the first and the second digits in each number are interchanged, which of the following will be the second highest number ?
(A) 849
(B) 365
(C) 783
(D) 291
(E) 518
Ans : (C)

Directions–(Q. 17–22) Study the following arrangement carefully and answer the questions given below.
Q 9 K # P @ 3 E N S A C ★ G © U M 7 F I V % 4 Z 8 Y

17. If all the numbers are dropped from the above arrangement, which of the following will be the seventeenth from the right end ?
(A) E
(B) P
(C) I
(D) C
(E) @
Ans : (E)

18. Which of the following is the sixth to the left of the fifth to the left of ‘V’ ?
(A) 3
(B) A
(C) N
(D) S
(E) None of these
Ans : (D)

19. Which of the following is the eighth to the right of the fourteenth from the left end of the above arrangement ?
(A) V
(B) 4
(C) %
(D) E
(E) None of these
Ans : (C)

20. Four of the following five are alike in a certain way based on their positions in the above arrangement and so form a group. Which is the one that does not belong to that group ?
(A) IM%
(B) CNG
(C) 3#N
(D) UGC
(E) GAU
Ans : (D)

21. How many such symbols are there in above arrangement, each of which is immediately preceded by an alphabet and immediately followed by a number ?
(A) None
(B) One
(C) Two
(D) Three
(E) More than three
Ans : (C)

22. How many such vowels are there in the above arrangement, each of which is immediately preceded by a number and immediately followed by a consonant ?
(A) None
(B) One
(C) Three
(D) Two
(E) None of these
Ans : (B)

Directions—(Q. 23–28) In each of the questions below are given four statements followed by three conclusions numbered I, II and III. You have to take the given statements to be true even if they seem to be at variance from commonly known facts. Read all the conclusions and then decide which of the given conclusions logically follows from the given statements disregarding commonly known facts.

23. Statements :
All coins are glasses.
Some glasses are cups.
Some cups are boxes.
All boxes are pins.
Conclusions :
I. Some coins are cups.
II. Some pins are glasses.
III. Some cups are pins.
(A) None follows
(B) Only I follows
(C) Only III follows
(D) Only II and III follow
(E) None of these
Ans : (C)

24. Statements :
Some pens are pencils.
All pencils are caps.
All caps are buses.
Some buses are trains.
Conclusions :
I. Some trains are caps.
II. Some pens are buses.
III. Some pencils are trains.
(A) Only I follows
(B) Only II follows
(C) Only I and III follow
(D) None follow
(E) All I, II and III follow
Ans : (B)

25. Statements :
All shirts are skirts.
All skirts are banks.
All banks are roads.
All roads are brushes.
Conclusions :
I. All banks are skirts.
II. All roads are banks.
III. Some brushes are shirts.
(A) Only I follows
(B) Only III follows
(C) Only I and III follow
(D) All I, II and III follow
(E) None follows
Ans : (B)

26. Statements :
Some fishes are plates.
Some plates are spoons.
Some spoons are plants.
All plants are crows.
Conclusions :
I. Some plates are crows.
II. Some crows are spoons.
III. Some plants are spoons.
(A) Only I follows
(B) Only I and II follow
(C) None follows
(D) Only II and III follow
(E) Either I or III follows
Ans : (D)

27. Statements :
Some eggs are hens.
Some hens are ducks.
All ducks are pigeons.
All pigeons are sparrows.
Conclusions :
I. All ducks are sparrows.
II. No egg is duck.
III. Some sparrows are hens.
(A) Only I follows
(B) Only I and II follow
(C) Only III follows
(D) Only I and III follow
(E) All I, II and III follow
Ans : (D)

28. Statements :
No man is tiger.
No tiger is cat.
Some cats are lions.
Some lions are tigers.
Conclusions :
I. Some tigers are cats.
II. Some cats are men.
III. Some lions are men.
(A) None follows
(B) Only III follows
(C) Only I and II follow
(D) Only I follows
(E) Only II and III follow
Ans : (A)

Directions—(Q. 29–33) In the following questions, the symbols @, ©, $, % and * are used with the following meaning as illustrated below—
‘P © Q’ means P is not smaller than Q
‘P * Q’ means P is not greater than Q
‘P @ Q’ means P is neither greater than nor smaller than Q
‘P $ Q’ means P is neither smaller than nor equal to Q
‘P % Q’ means P is neither greater than nor equal to Q

Now in each of the following questions assuming the given statements to be true, find which of the conclusions I, II, III and IV given below them is/are definitely true and give your answers accordingly.

29. Statements :
K © L, L % O, O @ M, M * N
Conclusions : I. N © O
II. M $ L
III. K * N
IV. L @ N
(A) Only II is true
(B) Only I and II are true
(C) Only I is true
(D) Either I or II is true
(E) None is true
Ans : (B)

30. Statements :
A * B, B $ C, C % D, D © E
Conclusions : I. D $ A
II. B $ D
III. E % C
IV. A @ E
(A) Only I is ture
(B) Only either I or II is true
(C) Only I and IV are true
(D) None is true
(E) Only IV is true
Ans : (D)

31. Statements :
F $ P, P @ R, R © S, S % T
Conclusions : I. R % F
II. S * P
III. P © T
IV. S % F
(A) Only I, II and III are true
(B) Only I and II are true
(C) Only III and IV are true
(D) Only I, II and IV are true
(E) All are true
Ans : (D)

32. Statements :
G % H, H * I, I $ J, J @ K
Conclusions : I. G % I
II. G % J
III. K $ I
IV. H * J
(A) Only I is true
(B) Only II is true
(C) Only I, II and III are true
(D) Only either I or II and III are true
(E) All are true
Ans : (A)

33. Statements :
V @ W, W % X, X * Y, Y $ Z
Conclusions : I. Z $ X
II. Y © V
III. W % Y
IV. Y @ W
(A) Only I and III are true
(B) Only II is true
(C) Only III is true
(D) None is true
(E) Only III and IV are true
Ans : (C)

Directions–(Q. 34–40) Study the following information carefully and answer the questions given below.

A, B, C, D, E, F, G and H are sitting around a circle facing the centre. C is fourth to the left of F who is fifth to right of E. D is third to the right of A who is not immediate neighbour of E of F. B is third to left of H who is not immediate neighbour of E.

34. Four of the following five are alike in a certain way based on their positions in the above sitting arrangement and so form a group. Which is the one that does not belong to that group ?
(A) HFE
(B) DCG
(C) BHF
(D) AEF
(E) CGB
Ans : (D)

35. Who is between D and E ?
(A) C
(B) B
(C) A
(D) Data inadequate
(E) None of these
Ans : (B)

36. Which of the following pairs are sitting between A and D ?
(A) FB
(B) GB
(C) FG
(D) FE
(E) GE
Ans : (C)

37. Who is third to the right of E ?
(A) B
(B) F
(C) D
(D) G
(E) None of these
Ans : (E)

38. Who is to the immediate right of A ?
(A) G
(B) B
(C) F
(D) Data inadequate
(E) None of these
Ans : (A)

39. What is D’s position with respect to B ?
(a) Immediate right
(b) Fourth to the right
(c) Third to the left
(d) Immediate left
(A) Only (a)
(B) Only (b)
(C) Only (b) and (c)
(D) Only (d)
(E) Only either (a) or (d)
Ans : (D)

40. In which of the following pairs is the first person sitting to the immediate left of the second person ?
(A) CH
(B) GA
(C) BD
(D) FG
(E) None of these
Ans : (A)

SBI General Awareness solved question paper 2009


1. As per the reports of the survey conducted by various agencies jointly, which of the following
countries is adjudged as the ‘Most Favoured Nation’ for back office support to the world’s major multinationals ?
(A) China
(B) South Africa
(C) Singapore
(D) India
(E) None of these
Ans : (D)

2. Which of the following nations is found at the top of the ‘World’s Green, Index’, compiled by various global agencies jointly ?
(A) China
(B) India
(C) USA
(D) Britain
(E) Japan
Ans : (B)

3. The President of India in her first speech in the joint session of the current parliament had said that every family living below poverty line would get 25 kg. of wheat/rice per month at @ Rs. 3 per kg. To achieve this she recommended enacting of which of the following Acts ?
(A) National Rural Employment Guarantee Act
(B) National Agricultural Commodities and Warehousing Act
(C) Indira Gandhi National Old Age Pension Act
(D) National Minimum Wages Act
(E) National Food Security Act
Ans : (E)

4. As per the news paper reports, India is in the process of purchasing some ‘mid-air refuellers’ from a global supplier. These ‘mid-air refuellers’ are being procured for which of the following establishments ?
(A) Indian Airlines and Air India
(B) Indian Air Force
(C) Ministry of Civil Aviation
(D) Pawan Hans
(E) Ministry of Surface Transport
Ans : (B)

5. The Govt. of India announced a special relief package of several thousand crores of rupees for which of the following sections of our society ?
(A) Senior Citizens
(B) Women Employees of Central Government
(C) Farmers
(D) Workers in unorganized sectors
(E) All of these
Ans : (C)

6. The present Lok Sabha is formed after the ……….
(A) 13th general elections
(B) 14th general elections
(C) 15th general elections
(D) 16th genral elections
(E) None of these
Ans : (C)

7. As per the reports published in various newspapers, the number of India’s wireless subscribers has become about 400 million. Which of the following agencies, as a regulator, has published this data ?
(A) Telecom Regulatory Authority of India
(B) MTNL
(C) Department of Telecommunication Services (DTS)
(D) Association of Cellular Service Providers
(E) None of these
Ans : (A)

8. Late Y. S. Rajasekhar Reddy who passed away a few months back was holding which of the following positions ?
(A) Chief Minister of a state
(B) Union Cabinet Minister
(C) Governor of a State
(D) Chief Secretary of a State
(E) India’s permanent Representative in the UNO
Ans : (A)

9. The ‘H1N1’ virus is responsible for the outbreak of which of the following in the world ?
(A) AIDS
(B) Swine Flue
(C) Polio
(D) T.B.
(E) Chikungunya
Ans : (B)

10. Who amongst the following is NOT a member of the present Union Cabinet ?
(A) Ambika Soni
(B) Kamalnath
(C) Rahul Gandhi
(D) Jyotiraditya Scindia
(E) Vilasrao Deshmukh
Ans : (C)

11. Which of the following agencies has estimated that by the year 2015 about a quarter of India’s population will be living in extreme poverty ?
(A) Asian Development Bank
(B) World Bank
(C) U N Economic and Social Council
(D) U N Food and Agricultural Organisation
(E) International Monetary Fund
Ans : (B)

12. The war between Russia and which of the following nations in 2008 is known as ‘August war’ ?
(A) Georgia
(B) Iran
(C) Slovakia
(D) Afghanistan
(E) None of these
Ans : (A)

13. Which of the following is Bank Rate at present ?
(A) 3%
(B) 4%
(C) 5%
(D) 6%
(E) None of these
Ans : (D)

14. India is NOT a member of which of the following organizations ?
(A) SAARC
(B) WTO
(C) BRIC
(D) UNO
(E) OPEC
Ans : (E)

15. Which of the following schemes is launched by the Ministry of Rural Development ?
(A) Mid Day Meal Scheme
(B) Janani Suraksha Yojana
(C) Know India Programme
(D) National Food for Work Programme
(E) None of these
Ans : (E)

16. Almost all Banks in India are running special schemes for providing banking services to rural poor. This concept is popularly known as ……….
(A) Faster Growth
(B) Trade Finance
(C) SME Finance
(D) Investment Banking
(E) Financial Inclusion
Ans : (E)

17. Special emphasis by the Govt. of India on which of the following will certainly improve the performance of the agriculture sector in country within a short span of time ?
(A) Focussed Public Distribution System
(B) Sanitation & Health Services
(C) Rural Employment
(D) Better irrigation facilities
(E) All of these
Ans : (E)

18. The Reserve Bank of India is in the process of selling its stake in which of the following agencies /organizations ?
(A) NABARD
(B) Food Corporation of India
(C) Steel Authority of India Ltd.
(D) Bombay Stock Exchange
(E) None of these
Ans : (A)

19. The market value of all final goods and services produced and/made with the geographical boundaries of a country in a year is known as ……….
(A) Gross Domestic Product
(B) Gross National Saving
(C) Gross Fiscal Deficit
(D) Gross Domestic Capital Formation
(E) None of these
Ans : (A)

20. Organisation of workers in which of the following groups has proved a very effective way of providing micro finance by banks to the rural people and poor in India ?
(A) Self Help Groups
(B) Vriksha Mitras
(C) Shiksha Sevaks
(D) Accredited Social Health Activist (ASHA)
(E) Link Workers
Ans : (A)

21. Which of the following things is done in the Union Budget 2009-10, to help ‘Tax payers’ in India ?
(A) Mobile phones, branded jewellery and leather products will cost less as the Custom duty is reduced on them
(B) Allocation under Rashtriya Krishi Vikas Yojana is increased by 30%
(C) Farm Loan Waiver scheme is extended to 31st December 2009
(D) Fringe Benefit Tax abolished
(E) None of these
Ans : (D)

22. The Government of India has increased its allocation of funds to which of the following schemes by 144% in current union budget, as it has proved to be a very popular scheme amongst the rural job seekers ?
(A) Integrated Rural Development Programme
(B) National Food for Work Programme
(C) Pradhan Mantri Gram Sadak Yojana
(D) National Rural Employment Guarantee Act
(E) None of these
Ans : (D)

23. Which of the following Acts is enacted to help the Union Govt. to manage its budgeted finances and fiscal deficit in a very disciplined manner ?
(A) The Competition Act
(B) The Banking Regulation Act
(C) The Negotiable Instruments Act
(D) Foreign Exchange Management Act
(E) Fiscal Responsibility and Budget Management Act
Ans : (E)

24. Which of the following is NOT a banking related term ?
(A) Discount
(B) Credit
(C) Reynolds Number
(D) Post Dated Cheque
(E) Time Deposit
Ans : (C)

25. Who amongst the following was awarded Rajiv Gandhi Khel Ratna in 2009 ?
(A) Sachin Tendulkar
(B) Abhishek Jha
(C) Saina Nehwal
(D) M. C. Mary Kom
(E) None of these
Ans : (D)

26. Which of the following books is written by Sunil Gavaskar ?
(A) By God’s Decree
(B) Freedom From Fear
(C) Sunny Days
(D) Story of My Life
(E) None of these
Ans : (C)

27. Who amongst the following can never be a winner of the Nobel Prize ?
(A) An Author
(B) A Medical Doctor
(C) An Economist
(D) A Physicist
(E) A world famous Musician
Ans : (E)

28. Which of the following awards is NOT given by the Government of India ?
(A) Bharat Ratna
(B) Padma Vibhushan
(C) Ashok Chakra
(D) Kalinga Prize
(E) All are given by the Government of India
Ans : (D)

29. Which of the following operations is conducted after a gap of every ten years ?
(A) Economic survey
(B) Estimates of Foreign Direct Investment (FDI)
(C) Compilation of Human Development Report
(D) Census of Small Scale Enterprises
(E) General Census
Ans : (E)

30. Which of the following schemes is launched to make Indian cities free from slums in days to come ?
(A) Indira Awas Yojana
(B) Bharat Nirman
(C) Rajiv Awas Yojana
(D) Jawaharlal Nehru National Urban Renewal Mission
(E) None of these
Ans : (C)

31. Which of the following is NOT the name of an irrigation system prevalent in India ?
(A) Sprinkler System
(B) Silage System
(C) Drip System
(D) Furrow System
(E) Canal System
Ans : (B)

32. Deep Joshi was given Raman Magsaysay Award in 2009 for his contribution in the field of ……….
(A) literature
(B) sports
(C) cinema
(D) journalism
(E) rural development
Ans : (E)

33. Which of the following terms is used in the game of Badminton ?
(A) Double Fault
(B) Punch
(C) Follow on
(D) Tee
(E) None of these
Ans : (A)

34. Cashew nut is not produced as a major product in which of the following states ?
(A) Maharashtra
(B) Goa
(C) Uttar Pradesh
(D) Orissa
(E) Andhra Pradesh
Ans : (C)

35. Late Norman Borlaug who passed away recently, was famous for his contribution to which of the following in India ?
(A) Operation Flood
(B) Operation Black Board
(C) Co-operative Movement in Milk production
(D) Green Revolution
(E) None of these
Ans : (D)

36. Which of the following cups/trophies is NOT related with the game of cricket ?
(A) Deodhar Trophy
(B) Irani Trophy
(C) Subroto Cup
(D) Ranji Trophy
(E) ICC Trophy
Ans : (C)

37. Which of the following books is written by Namita Gokhale ?
(A) A Himalayan Love Story
(B) Soul Mountain
(C) A New World
(D) The Last Hero
(E) None of these
Ans : (A)

38. Which of the following taxes is not levied by the Government of India ?
(A) Income Tax
(B) Professional Tax
(C) Excise Duty
(D) Dividend Distribution Tax
(E) Capital Gain Tax
Ans : (B)

39. Which of the following cups/trophies is associated with the game of Lawn Tennis ?
(A) Bomba Gold Cup
(B) Davis Cup
(C) Ranji Trophy
(D) Vizzy Trophy
(E) Nehru Trophy
Ans : (B)

40. Who amonst the following was a famous author and director ?
(A) C. V. Raman
(B) Vijay Tendulkar
(C) Bidhanchandra Roy
(D) Bismillah Khan
(E) Vilayat Khan
Ans : (B)

Hair Treatment Quiz ( hair color / hair growth / hair laser removal / hair fall control / hair tips / hair cut / hair style / hair extensions)



1. If hair loss occurs as a symptom of other diseases, treating the disease will take care of treatment for hair.
a. True
b. False

2. How can the unwanted hair be removed?
a. Bleaching
b. Hair removal either bu eletrolysis or laser treatment
c. Weight loss
d. All of the above

3. What treatment can be sought for oily hair?
a. Shampooing of hair daily by leaving the shampoo on the head for at least 5 minutes before rinsing
b. Avoid brushing your hair too often or too vigorously
c. Minimize the use of hormone pills that affect the oil production
d. All of the above

4. What medications can cause hair loss?
a. High blood pressure
b. Heart problems, depression or gout
c. Chemotherapy or radiation treatment
d. Taking birth control pills in case of women

5. Which is the main cause of hair loss in both men and women?
a. Genetic
b. Diet
c. Stress and illness
d. All of the above

6. Male pattern baldness does not indicate a medical disorder, but it may affect self-esteem or cause anxiety.
a. True
b. False

7. What is the cause in the remaining 5% of the cases?
a. Diet, stress
b. Illness
c. Medication
d. All of the above

8. Which illness can cause hair loss?
a. Thyroid
b. Ringworm of the scalp
c. Flu or fungus infection
d. All of the above

9. The self-care measures that can be taken to prevent dry hair are:
a. Shampoo less frequently – perhaps only once or twice a week
b. Add conditioners
c. Avoid blow drying and harsh styling products
d. All of the above

10. What are the only two approved by the FDA to treat pattern baldness?
a. Rogaine
b. Propecia
c. Tylenol
d. All of the above

11. Permanent hair loss can also be treated by hair replacement procedures, such as:
a. Micro-grafting
b. Slit grafting, Punch grafting
c. Scalp reduction
d. All of the above

12. How is a head lice infestation (pediculosis) treated?
a. Use of over-the-counter medication called pediculicide
b. The traditional method of removing all the nits
c. Use of over-the-counter shampoo
d. All of the above



13. What are the three cycles of hair growth?
a. Growing
b. Resting
c. Shedding
d. Strengthening

14. Which of the following statements are true of hair transplant?
a. In this technique, hair from areas on the scalp where hair is thick is pulled and is put on areas where your hair is thin
b. These hair plugs can have a bothersome checkerboard appearance
c. It is risky
d. It is painful


15. What treatment options are available for hair loss?
a. Grooming techniques
b. Wigs and hairpieces
c. Medications and surgery
d. All of the above

16. Does washing and styling the hair cause further hair loss?
a. Yes
b. No

17. The most important consideration to make when deciding the type of treatment is:
a. The extent to which hair loss is a botheration to the person
b. The cost of treatment
c. The side-effects of treatment
d. All of the above

18. What is done in case of slightly severe hair loss?
a. Grooming techniques are used
b. Wigs and hairpieces
c. Medications and surgery
d. All of the above

19. If hair loss is caused by another illness, treatment of the illness is the best treatment for hair loss.
a. False
b. True

20. What is done in case of mild hair loss?
a. Styling hair to cover the areas with the most hair loss
b. Wigs and hairpieces
c. Medications and surgery
d. Grooming techniques are used

21. Which of the following statements are true of Minoxidil?
a. It works for both men and women
b. It works best for balding at the top and back of the head and less well for the front area of the scalp
c. Stopping this medication can result in loss of the hair that developed during its use
d. All of the above

22. Which treatment is effective in children but not for adults?
a. Follicular transplant
b. Hair transplant
c. Scalp rotation
d. Surgery

23. A more recent technique of moving individual hairs from one place to another is called:
a. Follicular transplant
b. Hair transplant
c. Scalp rotation
d. Surgery




1. If hair loss occurs as a symptom of other diseases, treating the disease will take care of treatment for hair.

Correct Answer: True

2. How can the unwanted hair be removed?

Correct Answer: All of the above

3. What treatment can be sought for oily hair?

Correct Answer: All of the above

4. What medications can cause hair loss?

Correct Answer: High blood pressure

Correct Answer: Heart problems, depression or gout

Correct Answer: Chemotherapy or radiation treatment

Correct Answer: Taking birth control pills in case of women

5. Which is the main cause of hair loss in both men and women?

Correct Answer: All of the above

6. Male pattern baldness does not indicate a medical disorder, but it may affect self-esteem or cause anxiety.

Correct Answer: True

7. What is the cause in the remaining 5% of the cases?

Correct Answer: All of the above

8. Which illness can cause hair loss?

Correct Answer: All of the above

9. The self-care measures that can be taken to prevent dry hair are:

Correct Answer: All of the above

10. What are the only two approved by the FDA to treat pattern baldness?

Correct Answer: Rogaine


Correct Answer: Propecia

11. Permanent hair loss can also be treated by hair replacement procedures, such as:

Correct Answer: All of the above

12. How is a head lice infestation (pediculosis) treated?

Correct Answer: Use of over-the-counter medication called pediculicide

13. What are the three cycles of hair growth?

Correct Answer: Growing


Correct Answer: Resting


Correct Answer: Shedding

14. Which of the following statements are true of hair transplant?

Correct Answer: In this technique, hair from areas on the scalp where hair is thick is pulled and is put on areas where your hair is thin

Correct Answer: These hair plugs can have a bothersome checkerboard appearance

15. What treatment options are available for hair loss?

Correct Answer: All of the above

16. Does washing and styling the hair cause further hair loss?

Correct Answer: Yes

17. The most important consideration to make when deciding the type of treatment is:

Correct Answer: The extent to which hair loss is a botheration to the person

18. What is done in case of slightly severe hair loss?

Correct Answer: Wigs and hairpieces

19. If hair loss is caused by another illness, treatment of the illness is the best treatment for hair loss.

Correct Answer: True

20. What is done in case of mild hair loss?

Correct Answer: Styling hair to cover the areas with the most hair loss

21. Which of the following statements are true of Minoxidil?

Correct Answer: All of the above

22. Which treatment is effective in children but not for adults?

Correct Answer: Scalp rotation

23. A more recent technique of moving individual hairs from one place to another is called:

Correct Answer: Follicular transplant

Pub quiz questions and answers / Pub Quizzes / Pub Ideas / UK / Online



1. A pub is an establishment that serves alcoholic drinks.
a. True
b. False

2. Which of the following games are very common in Pubs?
a. Darts
b. Dice games
c. Card Games
d. All of them

3. In which of the following countries were Pubs originated?
a. USA
b. France
c. Italy
d. UK

4. There are approximately 57,500 public houses in the United Kingdom, with one in almost every city, town and village.
a. True
b. False

5. A pub crawl (sometimes called a bar tour or bar-hopping) is the act of one or more people drinking in multiple pubs in a single night, normally walking to each one between drinking.
a. True
b. False

6. What do we call a pub that offers lodging?
a. Inn
b. Bar
Both a and c
c. Hotel

7. Pubs are social places based on the sale and consumption of alcoholic beverages, and most public houses offer a range of beers, wines, spirits, alcopops and soft drinks.
a. True
b. False

8. The word "Pub" has been originated from which of the following terms?
a. Public Meeting
b. Public Affair
c. Public Drinking
d. Public House

9. No license is required for opening pubs.
a. True
b. False

10. In which of the following countries' pubs will you be able to eat food called as Pub Grubs?
a. UK
b. Australia
All of them
c. New Zealand

11. In North America, drinking establishments with a British or Irish theme are called pubs as well.
a. True
b. False

12. In Scotland, only hotels could serve alcohol on Sundays until 1976.
a. True
b. False


Answers

1. A pub is an establishment that serves alcoholic drinks.

Correct Answer: True

2. Which of the following games are very common in Pubs?

Correct Answer: All of them

3. In which of the following countries were Pubs originated?

Correct Answer: UK

4. There are approximately 57,500 public houses in the United Kingdom, with one in almost every city, town and village.

Correct Answer: True

5. A pub crawl (sometimes called a bar tour or bar-hopping) is the act of one or more people drinking in multiple pubs in a single night, normally walking to each one between drinking.

Correct Answer: True

6. What do we call a pub that offers lodging?

Correct Answer:

7. Pubs are social places based on the sale and consumption of alcoholic beverages, and most public houses offer a range of beers, wines, spirits, alcopops and soft drinks.

Correct Answer: True

8. The word "Pub" has been originated from which of the following terms?

Correct Answer: Public House

9. No license is required for opening pubs.

Correct Answer: False

10. In which of the following countries' pubs will you be able to eat food called as Pub Grubs?

Correct Answer:

11. In North America, drinking establishments with a British or Irish theme are called pubs as well.

Correct Answer: True

12. In Scotland, only hotels could serve alcohol on Sundays until 1976.

Correct Answer: True

Current Affairs June - 2010 / 时事6月 - 2010年 / کرنٹ افیئر / Asuntos junio actual - 2010 / الشؤون الراهنة يونيو / Текущий июня дел / Courant Juin affaire

Current affairs 2010 for bank exams | Latest quizzes| www.currentgk.com | objective questions| thecurrentaffairs.com | www.currentaffairs.com |www.gktoday.in | SBI | gk questions | current affairs for kids | General knowledge| Competitive exams | Bank po Latest current affairs | www.quizmoz.com |currentaffairsbankpo.blogspot.com|indiancurrentaffairs.blogspot.com|India Current affairs blog|

Q1. Name of the city in which World's Tallest Residential Building will be constructed?
Ans. MUMBAI: Realty major, Lodha Developers, plans to build the world's tallest tower at a cost of Rs 2,000-crore in central Mumbai to be ready by 2014.

Q2. Which iPhone is launched (June 7, 2010) by Apple company?

Ans:- iPhone 4: Apple (June 7, 2010) presented the new iPhone 4 featuring FaceTime, which makes the dream of video calling a reality, and Apple’s stunning new Retina display, the highest resolution display ever built into a phone, resulting in super crisp text, image, and video.

Q3. In which country Fifa World Cup 2010 will be held?
Ans: South africa: FIFA World Cup 2010. The day is June 11, 2010. 32 teams from 32 different countries all over the globe will meet again in South Africa to fight for World Cup glory. Held every 4 years and taking a month to complete, each team will give their best and their all to take home the much-coveted trophy. Yes, the most-watched sporting event in the world will again take stage and unite people from all walks of life.

Q4.Name of the Jharkhand (India) chief minister who give resign?
Ans:Shibu Soren.

Q5.New Railway board chairman?

Ans:Vivek Sahai takes over as Railway Board Chairman

Q6.Name to the Germany's president who give resign?

Ans:Horst Köhler, Germany's center-right president, resigned after pointing out that Germany will deploy troops to protect its economic interests.

Q7.What is the name of World’s Second Fastest Computer, Recently developed by china?
Ans:Nebulae supercomputer ,Recently, China has introduced The Nebulae supercomputer which has been ranked second-fastest in a worldwide survey, which has theoretical peak performance of 2.98 petaflops. Of the top 500 computers of the world, China now runs 24th of them.

Q8.Name to the Japanese president who give resign?


Ans:Japanese Prime Minister Yukio Hatoyama and his powerful ruling party No. 2 quit on Wednesday to try to boost the party's fortunes in an election next month, less than a year after sweeping to power with promises of change.

Q9.Who is new president of Japan?


Ans:Naoto Kan has been Prime Minister since 8 June 2010.

Q10.Who has been nominated to lead National Science Foundation?

Ans:Subra Suresh, President Barack Obama announced on June 3 that he plans to nominate MIT School of Engineering dean, Subra Suresh ScD ’81, to act as the next director of the National Science Foundation.

Q11.American President Barack Obama announced to visite in India, In which month?

Ans:November 2010.


Q12.Who won French Open Women’s Doubles (2010) ?

Ans:Venus and Serena Williams won the 2010 French Open title for women’s doubles tennis, making their move to #1 ranked in the world for women’s doubles.

More question-answers will be added soon....

General Knowledge Book Free 2010 PDF SET-1


General Knowledge Quiz with answers 2010 / general knowledge quiz for kids / free general knowledge quiz / grade / easy GK quiz / General Knowledge Quiz with answers 2010 / general knowledge quiz for kids / free general knowledge quiz / grade / easy GK quiz / Printable Printable
General Knowledge Quiz for Competitions / 2010 General Knowledge Quiz

Hi I have sent and email to all of the above for ebook 2011 pdf

Hi All of Current Affairs 2011 Readers.
I am going to release EBOOK CURRENT AFFAIRS 2011 (JAN-AUG). But before release it I want your help.
It congaing less questions answers so for making it large I have an idea.
I want 15 questions-answers from your side, before 22 August.

I will put these question in book and blog, which will help you and many other. By this way we can gather large amount of Q-A.
And I will note down the email id of those who will send this Q-A. And will send the book only to those who will send at least 15 questions with answers.

Summery :- I will send the book only to those who will send 10 Q-A before 22 August. Please send it will beneficial for you and other.

Note:- Please does't copy the questions from other site. I can easily catch them.
for prepare questions read any article and prepare questions based on this , or read news papers site and prepare questions based on current affairs, gk , or history etc.
SEND Q-A ON :- ahlawat.vikas24@gmail.com or simply reply this mail

Connect with me here:-
http://www.facebook.com/people/Vikas-Ahlawat/100001912494031
http://www.facebook.com/pages/Current-Affairs-2011/200723369939583
http://current-affairs-quiz-questionsanswers.blogspot.com

1. AUTHOR OF HARD TIMES
a. ENDID BLYTON
b. RAJ RAO
c. CHARLE'S DICKEN'S
d. H G WELLS

2. WHICH IS THE LANGUAGE SPOKEN BY MOST PEOPLE
a. ANSWER OF c & d
b. FRENCH
c. SPANISH
d. MANDRAIAN

3. THE STUDY [ART] OF COMMUNICATING IDEAS OR THOUGHTS BY FINGER
a. DANOLOGY
b. CYTOLOGY
c. ETHICS
d. DACTYOLOGY

4. Who is inventor of computer
a. Blaz Pascal
b. shoiab
c. challes babbage
d. fff

5. branch of science deals with causes of diseases is-
a. gerontology
b. etiology
c. herpatology
d. limnology

6. Who built Eiffel tower
a. Louis Williams
b. Gustave Eiffel
c. Brendon Louis Shephard
d. Qui Nan Mian

7. The longest inland waterways in the world is ?
a. Mississippi river system
b. The Great Lakes
c. St.Lawrence
d. River Rhine

8. which country invented the atom bomb?
a. u.s.a
b. france
c. germany
d. india

9. The software named SEAMONKEY is used in a computer to
a. Delete the virus infected files
b. Recover lost datas
c. Browse the internet
d. use as a media player

10. Which Jonas brother dated Taylor Swift?
a. Nick
b. Kevin
c. Jo
d. Frankie


CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 1
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 2
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 3
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 4
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 5
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 6
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 7
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 8
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 9
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 10
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 11
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 12
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 13
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 14




1. Correct Answer: CHARLE'S DICKEN'S

2. Correct Answer: MANDRAIAN

3. Correct Answer: DACTYOLOGY

4. Correct Answer: challes babbage

5. Correct Answer: etiology

6. Correct Answer: French engineer Gustave Eiffel

7. Correct Answer: Mississippi river system

8. Correct Answer: u.s.a

9. Correct Answer: Browse the internet

10. Correct Answer: Jo


~: Don’t forget to leave your comment :~


Tag: general knowledge quiz with answers 2010, general knowledge facts, online general knowledge quiz, easy general knowledge quiz, general knowledge quiz printable, general knowledge questions, general knowledge test, music quiz, movie quiz, free general knowledge quiz, general knowledge quiz for kids, general knowledge quiz for children, general knowledge quiz with answers, general knowledge quizzes, general knowledge quiz india, pub quizzes or quiz games, ,

Fifa world cup South Africa 2010 Quiz /Football world cup quiz/ Identify the logo/flag

Q1. Identify the Flag of the Country's Football Team?

a)Cameroon
b)Serbia
c)Algeria
d)Honduras

Q2. Identify the Flag of the Country's Football Team?

a)England
b)Denmark
c)None of These
d)Germany
Q3. Identify the Flag of the Country's Football Team?

a)Netherland
b)France
c)Spain
d)Solvekia
Q4. Identify the Flag of the Country's Football Team?

a)Honduras
b)Solvenia
c)South Korea
d)North Korea
Q5. Identify the Flag and Choose the Belonging Country?

a)Honduras
b)France
c)Denmark
d)Serbia
Answers
1.c),2.b),3.a),4.d),5.d)
For more Click here

FIFA WORLD CUP QUIZ / 2010 FIFA WORLD CUP QUIZ Question with answer,FIFA WORLD CUP South Africa,WORLD CUP FOOTBALL QUIZ,FIFA Questions with Answers


2010 FIFA World Cup Quiz Question with answer,FIFA WORLD CUP FOOTBALL QUIZ,FIFA World Cup South Africa,world cup quizzes,worlds hardest football quiz,fifa world cup 2010 quiz for kids,fifa world cup 2010 quiz contest,www.fifa.com,Football world cup Quiz question with answers,fifa world cup quiz for children,fifa world cup quiz bangladesh

1. Fifa is (What is The Full Form of FIFA?)
a. Fédération Internationale de Football Association
b. Fédération Internationale de Frameball Association
c. Fédération Internationale de Framebox Association
d. Fédération Internationale de Foot Association

2. Fifa is formed in
a. 1903
b. 1904
c. 1905
d. 1906

3. The motto of Fifa is
a. for the game
b. for the world
c. for the game for the world
d. for the football

4. The head quarter of Fifa is in
a. Australia
b. Japan
c. America
d. Switzerland

5. The current president of Fifa is
a. Sepp Blatter
b. Smith Brul
c. Sam Blims
d. none of these

6. Fifa held the international tournaments of football since
a. 1929
b. 1930
c. 1931
d. 1932

7. FIFA has ____ member associations
a. 234
b. 213
c. 208
d. 250

8. FIFA presided over its first international competition in
a. 1902
b. 1904
c. 1905
d. 1906

9. The football competition for the ____ Olympics in London was more successful for Fifa
a. 1908
b. 1907
c. 1906
d. 1905

10. Membership of FIFA expanded beyond Europe with the application of South Africa in 1909
a. true
b. false

11. who won the 06 world cup
a. france
b. argentina
c. italy
d. china

12. who lost the 06 world cup
a. italy
b. china
c. argentina
d. france

13. whats the best ranked player
a. ronaldo
b. diego maradona
c. pele
d. kaka

14. who won the 02 world cup
a. germany
b. brazil
c. japan
d. australia

15. whos the goal keeper for australia
a. harry kewwel
b. mark schwarcer
c. mark viduka
d. or no one on list

16. who does salidhamidic play for
a. bosna-hercegovina
b. switzerland
c. poland
d. denmark

17. whos the chinese goal keeper
a. lin lan re
b. ching chong
c. marco wang
d. jackie chan

18. why did zidane get a red card for in the 06 world cup
a. he slide tackled
b. he punched
c. he kicked
d. or he head butted

19. who did pele play for
a. argentina
b. chile
c. america
d. brazil

20. who is the richest soccer player
a. ronaldo
b. david bekcham
c. c.ronaldo
d. zidane

21. who won the fifa inaugration world cup in 1930
a. brazil
b. argentina
c. uruguay
d. italy

22. Which nation is the current FIFA World Cup holder?
a. Brazil
b. Italy
c. Germany
d. Argentina

23. Which was the first country to host the FIFA Women’s World Cup in 1991?
a. Japan
b. South Korea
c. China
d. Russia

24. Which is the only champion nation that has not won a World Cup hosted by itself?
a. Argentina
b. Germany
c. Brazil
d. Uruguay

25. Who scored to knock Wales out of their only World Cup Run?
a. Gordon Banks
b. Diego Sanchez
c. Pele
d. Diego Maradonna

26. Who was sent off for his last ever national game in 2006?
a. Zinedin Zidan
b. Wayne Rooney
c. Cristiano Ronaldo
d. Pele

27. wich team was eliminated by germany in quarter final 2006
a. italy
b. portugal
c. france
d. argentina

28. in which place did portugal finish in the 2006 fifa world cup
a. 1
b. 3
c. 4
d. 2

29. WHO WON THE BARCLAYS PREMIAR league in2008
a. mancHESTHeR city
b. MANCHESter united
c. chelsea
d. bolton

30. where did england reach in the 2006 world cup?
a. final
b. semi final
c. group stage
d. quarter finals

31. Which team defeated Argentina in the first ever world cup final in 1930?
a. Uruguay
b. Italy
c. Hungary
d. Chile

32. Who scored more goals than any one else in the world cups?
a. Blatini
b. Maradona
c. Moller
d. Lincker

33. Who are the current world champions(before 2010)?
a. Italy
b. Brazil
c. Germany
d. Argentina
34. Who hosted the World Cup in 2010?
a. Australia
b. England
c. North Africa
d. South Africa

35. What women's team is tied for first place in most World Cup victories?
a. Brasil
b. Germany
c. Norway
d. China

36. In 1972 Brasil was already a title holder, they defended there title and won. Pele was injured in what game?
a. Playoff Game
b. Championship
c. Opening game
d. Last game before playoffs

37. In 1954 Hungary set the record for most goals scored in World Cup. What is the record?
a. 26
b. 29
c. 27

38. From the years 1962 to 1994 one team set the record for most consecutive matches without a win. Who are they?
a. Mexico
b. Bulgaria
c. Belgium
d. Luxembourg

39. Who scored the most goals in overall qualifying?
a. Cristiano Ronaldo
b. Ali Daei
c. Just Fontaine
d. Oleg Salenko

40. Bora Milutinovic had coached 5 countries which of the following is NOT one he has coached?
a. Mexico
b. China
c. Nigeria
d. Syria

41. In 2006 28 people were sent off by referees in how many games?
a. 68
b. 67
c. 66
d. 65

42. Who scored the most goals in the 2006 world cup?
a. T.Henry
b. W.Rooney
c. M.Klose
d. D.Villa

43. who hosted the 1982 world cup.
a. italy
b. germany
c. spain
d. mexico

44. In which 2 years did Argentina win the world cup
a. 1930 and 1978
b. 1982 and 1986
c. 1978 and 1986
d. 1954 and 1990

45. What was the result of san marinos first ever international to switzerland
a. san marino 1-3 switzerland
b. san marino 0-4 switzerland
c. san marino 0-5 switzerland
d. san marino 1-0 switzerland

46. Which two neighboring countries fought a three day battle over a World Cup Qualifying match in 1969 ?
a. Argentina and England
b. Honduras and El Salvador
c. Mexico and Panama
d. Israel and Egypt

47. What was the World Cup known as before 1970?
a. Abel Lafluer Cup
b. Silvio Gazzanigi Cup
c. Kamari Stu Cup
d. Jules Rimet Cup

48. what is lionel messi's nick name?
a. michael
b. andre
c. patrick
d. rane

49. Which year did Ronaldo score 9 goals in teh World Cup Finals?
a. 1998
b. 1994
c. 2006
d. 2002

50. who scored against germany?
a. camilo
b. d.beckham
c. klaidi
d. twaine

51. which team has been knocked out in the group stages the most times
a. mexico
b. republic of ireland
c. scotland
d. yugoslavia

52. who did lucas neill foul in the penalty box and score against australia in the round of sixteen in the 2006 world cup.
a. totti and cannavaro
b. grosso and totti
c. adriano and ronaldo
d. gilardino and buffon

53. Which national royal interrupted a world cup match and ordered the referee to change his decision from allowing to disallowing an opponents goal
a. Zaire
b. Luxembourg
c. Swaziland
d. Saudi Arabia

54. why did messi go to barcelona at the age of eleven?
a. So they would pay to help fix his growth problem
b. Because messi needed a home and money
c. barcelona promised a safe and comfortabe life for his family
d. messi had nowhere else to go

55. which player got sent off ageinst portugal in 2006
a. rooney
b. beckham
c. lampard
d. owen

56. Who is playing against africa first
a. England
b. germany
c. USA
d. SWitzerland

57. who scored england's first world cup goal in 2010
a. Rooney
b. Lampard
c. Gerrard
d. Heskey

58. What nation won the world cup with kicking a ball in the final game
a. Brazil
b. Uruguay
c. England
d. Italy

59. What nation hosts another nation as a club team in their league
a. Spain
b. Peru
c. France
d. Republic Ireland

60. Only one country has appeared in every World Cup, who are they?
a. Germany
b. Italy
c. Honduras
d. Brasil



1. Fifa is (What is The Full Form of FIFA?)?

Correct Answer: Fédération Internationale de Football Association

2. Fifa is formed in

Correct Answer: 1904

3. The motto of Fifa is

Correct Answer: for the game for the world

4. The head quarter of Fifa is in

Correct Answer: Switzerland

5. The current president of Fifa is

Correct Answer: Sepp Blatter

6. Fifa held the international tournaments of football since

Correct Answer: 1930

7. FIFA has ____ member associations

Correct Answer: 208

8. FIFA presided over its first international competition in

Correct Answer: 1906

9. The football competition for the ____ Olympics in London was more successful for Fifa

Correct Answer: 1908

10. Membership of FIFA expanded beyond Europe with the application of South Africa in 1909

Correct Answer: true

11. who won the 06 world cup

Correct Answer: italy

12. who lost the 06 world cup

Correct Answer: france

13. whats the best ranked player


Correct Answer: pele

14. who won the 02 world cup

Correct Answer: brazil

15. whos the goal keeper for australia

Correct Answer: mark schwarcer

16. who does salidhamidic play for

Correct Answer: bosna-hercegovina

17. whos the chinese goal keeper

Correct Answer: lin lan re

18. why did zidane get a red card for in the 06 world cup

Correct Answer: or he head butted

19. who did pele play for

Correct Answer: brazil

20. who is the richest soccer player

Correct Answer: c.ronaldo

21. who won the fifa inaugration world cup in 1930

Correct Answer: uruguay

22. Which nation is the current FIFA World Cup holder?

Correct Answer: Italy

23. Which was the first country to host the FIFA Women’s World Cup in 1991?

Correct Answer: China

24. Which is the only champion nation that has not won a World Cup hosted by itself?

Correct Answer: Brazil

25. Who scored to knock Wales out of their only World Cup Run?

Correct Answer: Pele

26. Who was sent off for his last ever national game in 2006?

Correct Answer: Zinedin Zidan

27. wich team was eliminated by germany in quarter final 2006

Correct Answer: argentina

28. in which place did portugal finish in the 2006 fifa world cup

Correct Answer: 4

29. WHO WON THE BARCLAYS PREMIAR league in2008

Correct Answer: MANCHESter united

30. where did england reach in the 2006 world cup?

Correct Answer: quarter finals

31. Which team defeated Argentina in the first ever world cup final in 1930?

Correct Answer: Uruguay

32. Who scored more goals than any one else in the world cups?

Correct Answer: Moller

33. Who are the current world champions(before 2010)?

Correct Answer: Italy




34. Who hosted the World Cup in 2010?

Correct Answer: South Africa

35. What women's team is tied for first place in most World Cup victories?

Correct Answer: Germany

36. In 1972 Brasil was already a title holder, they defended there title and won. Pele was injured in what game?

Correct Answer: Opening game

37. In 1954 Hungary set the record for most goals scored in World Cup. What is the record?

Correct Answer: 27

38. From the years 1962 to 1994 one team set the record for most consecutive matches without a win. Who are they?

Correct Answer: Bulgaria

39. Who scored the most goals in overall qualifying?

Correct Answer: Ali Daei

40. Bora Milutinovic had coached 5 countries which of the following is NOT one he has coached?

Correct Answer: Syria

41. In 2006 28 people were sent off by referees in how many games?

Correct Answer: 68

42. Who scored the most goals in the 2006 world cup?

Correct Answer: M.Klose


43. who hosted the 1982 world cup.

Correct Answer: spain

44. In which 2 years did Argentina win the world cup

Correct Answer: 1978 and 1986

45. What was the result of san marinos first ever international to switzerland

Correct Answer: san marino 0-4 switzerland


46. Which two neighboring countries fought a three day battle over a World Cup Qualifying match in 1969 ?

Correct Answer: Honduras and El Salvador

47. What was the World Cup known as before 1970?

Correct Answer: Jules Rimet Cup

48. what is lionel messi's nick name?

Correct Answer: andre

49. Which year did Ronaldo score 9 goals in teh World Cup Finals?

Correct Answer: 2002

50. who scored against germany?

Correct Answer: d.beckham

51. which team has been knocked out in the group stages the most times

Correct Answer: scotland

52. who did lucas neill foul in the penalty box and score against australia in the round of sixteen in the 2006 world cup.

Correct Answer: grosso and totti

53. Which national royal interrupted a world cup match and ordered the referee to change his decision from allowing to disallowing an opponents goal

Correct Answer: Saudi Arabia

54. why did messi go to barcelona at the age of eleven?

Correct Answer: So they would pay to help fix his growth problem

55. which player got sent off ageinst portugal in 2006

Correct Answer: rooney

56. Who is playing against africa first

Correct Answer: USA

57. who scored england's first world cup goal in 2010

Correct Answer: Gerrard

58. What nation won the world cup with kicking a ball in the final game

Correct Answer: Uruguay

59. What nation hosts another nation as a club team in their league

Correct Answer: France

60. Only one country has appeared in every World Cup, who are they?

Correct Answer: Brasil

Tag: 2010 FIFA World Cup Quiz Question with answer, FIFA World Cup South Africa, world cup quizzes, worlds hardest football quiz, fifa world cup 2010 quiz for kids, fifa world cup 2010 quiz contest, www.fifa.com fifa world cup quiz bangladesh FIFA WORLD CUP FOOTBALL QUIZ

www.fxopen.com,Forex Quiz (Foreign Exchange)/ Money Management / FXOpen / Forex Market / free forex, forex trading

Forex Test
Forex Quiz
www.fxopen.com,Forex Trading, forex,leverage, question quiz, Test, traders,online forex quiz,Forex, Download, trader, foreign exchange, free forex, risk, software, how to, losses , forex trading, forex market, Quiz, quiz, currency,


Test your knowledge in Currency Trading.

Question 1

The lot size is 10,000. The leverage is 100:1. EUR/USD is trading at 1.2313/18. If you buy 1 lot of EUR/USD, how much margin will you use in terms of U.S. dollar?
A) $123.13
B) $123.18
C) $100

Question 2

Your usable margin is $500. Your used margin is $1,000. When will you get a margin call?
A) When the used margin reaches zero
B) When usable margin reaches zero
C) When my loss is $1,500

Question 3

Client X chooses 100:1 leverage. Client Y chooses 200:1 leverage. If they choose the same lot size, who use less usable margin when 1 lot is traded?
A) Client X
B) Client Y
C) Client X uses the same margin as client Y

Question 4

Rollover buy rate is always greater than rollover sell rate.
True or False

Question 5

USD/JPY is trading at 115.20/25. If you want to buy when the currency pair is trading below 115.20/25, which of the following will you do?

A) Entry stop buy
B) Hedge
C) Entry limit buy

Question 6

Your usable margin is X. How will hedging affect your usable margin X?
A) Usable margin will be less than X after hedging
B) Usable margin will be more than X after hedging
C) Usable margin will remain the same

Question 7

How many days a week does the Forex market open?
A) 5
B) 6
C) 7

Question 8

The lot size is 100,000. Will profit/loss per pip vary if one chooses 100:1 leverage versus 200:1 leverage?

A) Yes
B) No
C) It depends on the currency pair

Question 9

There is no activity in the Forex market during the weekend.
True
False

Question 10

USD/CHF is trading at 1.4601/06. What is the bid rate?
A) 1.4601
B) 1.4606
C) 1.46035 going short

FOREX QUIZ 2010 -1
FOREX QUIZ 2010 -2
FOREX QUIZ 2011 -3

Write your answers in comment.

Tag: online forex quiz, Forex, Forex Trading, forex, forex trading, forex market, Quiz, quiz, currency, leverage, question quiz, Test, traders, Download, trader, foreign exchange, free forex, risk, software, how to, losses,

WWE Quiz Questions and Answers 2010


1. HO WAS THE WINNER OF 2004 ROYAL RUMBLE??
a. EDDIE GUERRERO
b. REY MISTERIO
c. BATISTA
d. CHRIS BENOIT-.-

2. Which Champion will EDGE face at WrestleMania?
a. Triple H
b. Jeff Hardy
c. The Undertaker
d. Shemus

3. who won 2005 royle rumble3
a. undertaker
b. kurt angle
c. batista
d. kane

4. WHO WILL FACE UNDERTAKER AT WRESTLEMANIA 26 AND IF HE LOSES HIS CAREER IS OVER?
a. EDGE
b. JOHN CENA
c. BATISTA
d. HBK

5. which of these are offically the heaviest team to have ever held the World tag team championship
a. Undertaker and Kane
b. Demolition
c. Andre the giant And Haku
d. Owen hart and Yokozuna

6. Who won the first ever Money in the bank ladder match
a. Chris Jericho
b. Edge
c. Christan
d. Kane

7. who has been taken of the list of professionals on wwe nxt?who got added?
a. kane/cm punk
b. triple h/R truth
c. batista/carlito
d. mvp/william regal

8. Who's nickname is Mr.Wrestlemania?`
a. Shawn Michaels
b. John Cena
c. THe Undertaker
d. Triple H

9. Which two of these superstars are now in TNA?
a. Kurt Angle and Christian
b. Booker T and Kurt Angle
c. Booker T and Christian
d. None of the above

10. Who's finisher is the playmaker?
a. The Miz
b. Eugene
c. MVP
d. Shelton Benjamin

11. what is other name for Steve Austin
a. Stone Cold
b. Batista
c. Johncena
d. Undertaker

12. how many irish-born superstars are there in the wwe right now?
a. 1
b. 2
c. 3
d. 11

13. what type of match is Bret hart and mr.Mcman going to fight at wrestlemania
a. street fight
b. no hold bars
c. first blood
d. tables match

14. Who were the last two in the 2010 royal rumble?
a. John Cena and Edge
b. Batista and Triple H
c. Undertaker and The Big Show
d. Shawn Micheals and Kane

15. Who won the WWE Champion at WrestleMania XXVI?(26)
a. John Cena
b. Batista
c. Stone Cold Steve Austin
d. Vince Micmahon

16. who defeated jeff hardy to leave the wwe
a. cm punk
b. edge
c. matt hardy
d. triple h

17. what year did the undertaker enter the wwe
a. 1984
b. 1983
c. 1982
d. 1981

18. what is john cena's full name
a. john felix anothony cena
b. john cean
c. john cena
d. john maria

19. Who is the world heavyweight champion?
a. the undertaker
b. jack swagger
c. chris jericho
d. edge

20. What does Triple H stand for?
a. horse harlod hanvey
b. hunter hearst helmsly
c. huge harry hell
d. helmsley hearst hunter

21. Which WWE superstar hasent been in tna
a. Jeff Jarett
b. Mick Foely
c. Jeff Hardy
d. Zack Ryder

22. who was money in the bank at wrestlemania 23?
a. CM punk
b. Edge
c. Kofi kingston
d. Mr kennedy

23. who did jhon cena beat at wrestle mania
a. undertaker
b. jack swagger
c. batista
d. cm punk

24. why did hbk have to leave
a. he lost againts the undertaker
b. he got fired
c. he lost againts batista
d. he left because the game left

25. who is facing jack swagger for the world titie at extreme rules 2010?
a. Jhon Cena
b. Randy Orton
c. mr.mcmahon
d. the Rock

26. Who were the two people CM Punk cashed in the money in the bank on?
a. Kane & Chris Jericho
b. Edge & Jeff Hardy
c. Matt Hardy & Stone Cold
d. Cena & Yokozuna

27. What type of match was it when Jeff Hardy fought CM Punk loser loses his career for the World Heavy Weight Championship on Smackdown?
a. Steel Cage
b. First Blood
c. Ladder
d. Table Match

28. who is the 8th rookie?
a. darren young
b. heath slater
c. daniel bryan
d. david otunga

29. At what wreslemaina did Shawn Michaels win his first wwe title
a. wheslemaina 10
b. wreslemaina 12
c. wreslemaina maina 9
d. wreslemaina 26

30. Who Did Sheamus Beat For His First World title
a. Batista
b. Undertaker
c. John Cena
d. Shawn Micheals

31. who did john cena vs at extream rules 2010
a. randy orton
b. hhh
c. batista
d. jack swager

32. At the wwe draft 2010, which superstar was not drafted to Raw(Includes the supplementary draft)
a. Goldust
b. Edge
c. Shad Gaspard
d. The Great Khali

33. who won vs triple h at westlemania
a. randy ortan
b. john cena
c. batista
d. hbk

34. what is the name of song thet goes in jeef hardy
a. no more words
b. it, is big show
c. no more sorrow
d. sos

35. what is john cenas submition ?
a. attitude ajuster
b. stf
c. w2j
d. head lock

36. What is Jack Swagger's theme song
a. The time is know
b. Get on your knees
c. I walk alone
d. Biscuits and gravy

37. which people got drafted to the 2010 raw????
a. John Morrison, Drew McIntire, and R-Truth.
b. R-Truth, Edge, and kelly kelly.
c. Edge, kelly kelly, and John Morrison.
d. Edge, John Morrison, and R-Truth.

38. who did jack swagger beat to get the world heavyweight champion?
a. edge
b. cm punk
c. chris jericho
d. drew mcintyre

39. who won the 2006 royal rumble
a. rey mysterio
b. kane
c. marise
d. big show

40. who did kane attack on his debut and what match was that man just in ?
a. triple h , starap match
b. imposter kane , normel
c. undertaker , hell in the cell
d. big show, i will break the ring match

41. what is kelly kellys real name
a. barbra blank
b. babe anklet
c. barbra kelly
d. kelly blank

42. what is maryses and melenas real names
a. maryse ouellet and melena perez
b. maryse perez and melena ouellet
c. maryse mizanin and melena morison
d. maryse james and melena stewart

43. How did the Deadman (Undertaker) beat edge at wrestlemania?
a. Last Ride
b. Chokeslam
c. Tombstone
d. Hell Gates

44. what is undertaker's wrestlemania winning streak?
a. 12:0
b. 18:0
c. 17:0
d. 15:0

45. who is the current wwe woman champion
a. beth phoenix
b. maryse
c. mischele mchool
d. mickie james

46. who won royal rumbal 2004
a. cena
b. hbk
c. batista
d. edge

47. who did batista for the world heavyweight championsip
a. big show
b. the brian kendrick
c. carlito
d. chavo gerrero

48. how old is the under tacker ?
a. 56
b. 86
c. 67
d. 49

49. how old is triple h
a. 31
b. 44
c. 32
d. 49

50. how much douse triple h really weigh?
a. 218
b. 316
c. 265
d. 110

51. who will face rey mystereio at over the limit
a. batista
b. the great khali
c. finlay
d. cm punk

52. who is Chris Jerichos tag team partner?
a. Triple H
b. Randy Orton
c. The Miz
d. Ted Dibiase

53. who has beaten edge at wrestlmania XXIV (26)
a. Randy orton
b. Cm punk
c. chris jericho
d. kane

54. who ruined Randy Ortons car
a. cody rhodes
b. sheamus
c. kofi kingston
d. john cena

55. who is the unified tag team champions
a. DX
b. Hart dynisty
c. jerishow
d. cryme time

56. what match did john cena have and who did he face at extrem rules
a. randy ortoni soma srtap
b. batistalast man standing
c. jericholadder
d. didn't fight

57. WHO FACED JOHN CENA 3 TIMES FOR THE WWE CHAMPIONSHIP?
a. Edge
b. Batista
c. The Miz
d. Chris Jericho

58. who won the wwe championship 1991 survivor series
a. bret hart
b. batista
c. john cena
d. triple h

59. Who faced hbk in a submission match that went into overtime?
a. 123 kid
b. bret "The Hitman" hart
c. batista
d. undertaker

60. what is jeff hardy real name?
a. jeffrey nero hardy
b. matt hardy
c. jeff hardy
d. don,t know

61. who ended bret hart career?
a. HHH
b. RANDY ORTON
c. HBK
d. EDGE

62. WHO WAS THE PART OF EVOLUTION
a. EDGE
b. BATISTA
c. ROCK
d. UMAGA

63. wen did jef hardy leave de wwe
a. augst
b. may
c. febuary
d. march

64. Who did drew McIntyre beat to win the intercontinental championship?
a. Rey Mysterio
b. John Cena
c. John Morrison
d. Undertaker

65. who is the 7 time womans campion?
a. trish stratus
b. lita
c. ashley
d. mickie james

66. what is lita first name
a. amy
b. jamy
c. ashley
d. vofnujfdnhbsguv

67. what is trish stratus from?
a. chicago
b. los angales
c. canada
d. utah

68. What did Rey Mysterio do to CM Punk when he beat him in Over the limit ?
a. Shave his head
b. Hit him with a steel chair
c. Threw him out of the ring
d. Did a 619 on him

69. how did john cena beat batista in a last man standing match?
a. attitude adjustment
b. stf
c. duct tape
d. didnt win

70. Who did Chris Jericho train with?
a. Edge
b. Randy Orton
c. Pat Patterson
d. Bret Hitman Hart

71. How many times has hbk faced under taker at wrestlemania?
a. 4
b. 2
c. 1
d. 3

72. What date does kane hate?
a. may 19th
b. june 21st
c. march 4th
d. november 2nd

73. who beaten john cena at tlc
a. shemus
b. batista
c. triple h
d. hbk

74. how old is kane.
a. 42
b. 37
c. 26
d. 43

75. Who sing HBK's Song??
a. Jim Morrison
b. Shawn Michaels
c. AC/DC
d. Motoread

76. Why did Ric Flair ritired??
a. After he loses againt HBK (WM24)
b. Old age
c. Fired
d. Injured

77. who won the 2006 royal rumble
a. triple h
b. randy ortan
c. the big show
d. rey mysterio

78. who was the last ecw champion
a. christian
b. shelton benjamin
c. jackson
d. zack ryder

79. who is the 2009 diva of the year
a. layla
b. kelly kelly
c. maria
d. melina

80. who beat edge in a tlc match at unforgiven 2006
a. undertaker
b. cena
c. tommy dreamer
d. kane

Answers

1. HO WAS THE WINNER OF 2004 ROYAL RUMBLE??

Correct Answer: CHRIS BENOIT-.-

2. Which Champion will EDGE face at WrestleMania?

Correct Answer: Shemus

3. who won 2005 royle rumble3

Correct Answer: batista

4. WHO WILL FACE UNDERTAKER AT WRESTLEMANIA 26 AND IF HE LOSES HIS CAREER IS OVER?

Correct Answer: HBK

5. which of these are offically the heaviest team to have ever held the World tag team championship

Correct Answer: Andre the giant And Haku

6. Who won the first ever Money in the bank ladder match

Correct Answer: Edge

7. who has been taken of the list of professionals on wwe nxt?who got added?

Correct Answer: mvp/william regal

8. Who's nickname is Mr.Wrestlemania?`

Correct Answer: Shawn Michaels

9. Which two of these superstars are now in TNA?

Correct Answer: Booker T and Kurt Angle

10. Who's finisher is the playmaker?

Correct Answer: MVP

11. what is other name for Steve Austin

Correct Answer: Stone Cold

12. how many irish-born superstars are there in the wwe right now?

Correct Answer: 2

13. what type of match is Bret hart and mr.Mcman going to fight at wrestlemania

Correct Answer: no hold bars

14. Who were the last two in the 2010 royal rumble?

Correct Answer: John Cena and Edge

15. Who won the WWE Champion at WrestleMania XXVI?(26)

Correct Answer: John Cena

16. who defeated jeff hardy to leave the wwe

Correct Answer: cm punk

17. what year did the undertaker enter the wwe

Correct Answer: 1984

18. what is john cena's full name

Correct Answer: john felix anothony cena

19. Who is the world heavyweight champion?

Correct Answer: jack swagger

20. What does Triple H stand for?

Correct Answer: hunter hearst helmsly

21. Which WWE superstar hasent been in tna

Correct Answer: Zack Ryder

22. who was money in the bank at wrestlemania 23?

Correct Answer: Mr kennedy

23. who did jhon cena beat at wrestle mania

Correct Answer: batista

24. why did hbk have to leave

Correct Answer: he lost againts the undertaker

25. who is facing jack swagger for the world titie at extreme rules 2010?

Correct Answer: Randy Orton

26. Who were the two people CM Punk cashed in the money in the bank on?

Correct Answer: Edge & Jeff Hardy

27. What type of match was it when Jeff Hardy fought CM Punk loser loses his career for the World Heavy Weight Championship on Smackdown?

Correct Answer: Steel Cage

28. who is the 8th rookie?

Correct Answer: darren young

29. At what wreslemaina did Shawn Michaels win his first wwe title

Correct Answer: wreslemaina 12

30. Who Did Sheamus Beat For His First World title

Correct Answer: John Cena

31. who did john cena vs at extream rules 2010

Correct Answer: batista

32. At the wwe draft 2010, which superstar was not drafted to Raw(Includes the supplementary draft)

Correct Answer: Shad Gaspard

33. who won vs triple h at westlemania

Correct Answer: randy ortan

34. what is the name of song thet goes in jeef hardy

Correct Answer: no more words

35. what is john cenas submition ?

Correct Answer: stf

36. What is Jack Swagger's theme song

Correct Answer: Get on your knees

37. which people got drafted to the 2010 raw????

Correct Answer: Edge, John Morrison, and R-Truth.

38. who did jack swagger beat to get the world heavyweight champion?

Correct Answer: chris jericho

39. who won the 2006 royal rumble

Correct Answer: rey mysterio

40. who did kane attack on his debut and what match was that man just in ?

Correct Answer: undertaker , hell in the cell

41. what is kelly kellys real name

Correct Answer: barbra blank

42. what is maryses and melenas real names

Correct Answer: maryse ouellet and melena perez

43. How did the Deadman (Undertaker) beat edge at wrestlemania?

Correct Answer: Hell Gates

44. what is undertaker's wrestlemania winning streak?

Correct Answer: 18:0

45. who is the current wwe woman champion

Correct Answer: mischele mchool

46. who won royal rumbal 2004

Correct Answer: cena

47. who did batista for the world heavyweight championsip

Correct Answer: big show

48. how old is the under tacker ?

Correct Answer: 67

49. how old is triple h

Correct Answer: 44

50. how much douse triple h really weigh?

Correct Answer: 218

51. who will face rey mystereio at over the limit

Correct Answer: cm punk

52. who is Chris Jerichos tag team partner?

Correct Answer: The Miz

53. who has beaten edge at wrestlmania XXIV (26)

Correct Answer: chris jericho

54. who ruined Randy Ortons car

Correct Answer: kofi kingston

55. who is the unified tag team champions

Correct Answer: Hart dynisty

56. what match did john cena have and who did he face at extrem rules

Correct Answer: batistalast man standing

57. WHO FACED JOHN CENA 3 TIMES FOR THE WWE CHAMPIONSHIP?

Correct Answer: Batista

58. who won the wwe championship 1991 survivor series

Correct Answer: john cena

59. Who faced hbk in a submission match that went into overtime?

Correct Answer: bret "The Hitman" hart

60. what is jeff hardy real name?

Correct Answer: jeffrey nero hardy

61. who ended bret hart career?

Correct Answer: HBK

62. WHO WAS THE PART OF EVOLUTION

Correct Answer: BATISTA

63. wen did jef hardy leave de wwe

Correct Answer: augst

64. Who did drew McIntyre beat to win the intercontinental championship?

Correct Answer: John Morrison

65. who is the 7 time womans campion?

Correct Answer: trish stratus

66. what is lita first name

Correct Answer: amy

67. what is trish stratus from?

Correct Answer: canada

68. What did Rey Mysterio do to CM Punk when he beat him in Over the limit ?

Correct Answer: Shave his head

69. how did john cena beat batista in a last man standing match?

Correct Answer: duct tape

70. Who did Chris Jericho train with?

Correct Answer: Bret Hitman Hart

71. How many times has hbk faced under taker at wrestlemania?

Correct Answer: 2

72. What date does kane hate?

Correct Answer: may 19th

73. who beaten john cena at tlc

Correct Answer: shemus

74. how old is kane.

Correct Answer: 43

75. Who sing HBK's Song??

Correct Answer: Shawn Michaels

76. Why did Ric Flair ritired??

Correct Answer: After he loses againt HBK (WM24)

77. who won the 2006 royal rumble

Correct Answer: rey mysterio

78. who was the last ecw champion

Correct Answer: jackson

79. who is the 2009 diva of the year

Correct Answer: maria

80. who beat edge in a tlc match at unforgiven 2006

Correct Answer: cena

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads