Pub quiz questions and answers / Pub Quizzes / Pub Ideas / UK / Online



1. A pub is an establishment that serves alcoholic drinks.
a. True
b. False

2. Which of the following games are very common in Pubs?
a. Darts
b. Dice games
c. Card Games
d. All of them

3. In which of the following countries were Pubs originated?
a. USA
b. France
c. Italy
d. UK

4. There are approximately 57,500 public houses in the United Kingdom, with one in almost every city, town and village.
a. True
b. False

5. A pub crawl (sometimes called a bar tour or bar-hopping) is the act of one or more people drinking in multiple pubs in a single night, normally walking to each one between drinking.
a. True
b. False

6. What do we call a pub that offers lodging?
a. Inn
b. Bar
Both a and c
c. Hotel

7. Pubs are social places based on the sale and consumption of alcoholic beverages, and most public houses offer a range of beers, wines, spirits, alcopops and soft drinks.
a. True
b. False

8. The word "Pub" has been originated from which of the following terms?
a. Public Meeting
b. Public Affair
c. Public Drinking
d. Public House

9. No license is required for opening pubs.
a. True
b. False

10. In which of the following countries' pubs will you be able to eat food called as Pub Grubs?
a. UK
b. Australia
All of them
c. New Zealand

11. In North America, drinking establishments with a British or Irish theme are called pubs as well.
a. True
b. False

12. In Scotland, only hotels could serve alcohol on Sundays until 1976.
a. True
b. False


Answers

1. A pub is an establishment that serves alcoholic drinks.

Correct Answer: True

2. Which of the following games are very common in Pubs?

Correct Answer: All of them

3. In which of the following countries were Pubs originated?

Correct Answer: UK

4. There are approximately 57,500 public houses in the United Kingdom, with one in almost every city, town and village.

Correct Answer: True

5. A pub crawl (sometimes called a bar tour or bar-hopping) is the act of one or more people drinking in multiple pubs in a single night, normally walking to each one between drinking.

Correct Answer: True

6. What do we call a pub that offers lodging?

Correct Answer:

7. Pubs are social places based on the sale and consumption of alcoholic beverages, and most public houses offer a range of beers, wines, spirits, alcopops and soft drinks.

Correct Answer: True

8. The word "Pub" has been originated from which of the following terms?

Correct Answer: Public House

9. No license is required for opening pubs.

Correct Answer: False

10. In which of the following countries' pubs will you be able to eat food called as Pub Grubs?

Correct Answer:

11. In North America, drinking establishments with a British or Irish theme are called pubs as well.

Correct Answer: True

12. In Scotland, only hotels could serve alcohol on Sundays until 1976.

Correct Answer: True

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads