Horses For Sale Quiz Facts(Horse quiz \ quizzes questions and answers For Kids / Children)

Horses For Buy\Sale Quiz Facts(Horse quiz \ quizzes questions and answers For Kids / Children)

1. What important things should you consider when selling a horse?
a. The best ways to present the horse
b. What time and place the horse was born
c. Knowing exactly what you have
d. Identifying the market niche

2. What is a backyard horse?
a. An Overweight horse
b. A very lazy or a bit wild horse
c. Owner has only owned for a short time and is not knowledgeable about the horse
d. Not professionally cared for or presented well

3. The best time to sell a horse is at the beginning of the riding season ie.spring or summer.
a. yes
b. no

4. What are the best ways you can market a horse?
a. Advertise locally or nationally
b. Host a private treaty or auction
c. Word of mouth
d. Try to sell at the beginning of feeding season

5. What are the advantages of purchasing from a breeder?
a. Breeders usually have a wide selection of horses of all ages
b. You can wander around without someone giving you a sales pitch
c. You can view hoses that have been bred by the owner
d. Horse breeders have to be honest

6. How many acres of pasture does it take to meet the nutritional requirements of a mature horse?
a. 1 acre
b. 2 acres
c. 3 acres
d. 4 acres

7. How important is it to have a buyer/seller contract with details of price and warranty?
a. Very necessary
b. Not necessary if you trust one another
c. It is up to the seller
d. It should be an absolute in the transaction

8. Seller should be prepared to answer the following questions from potential buyer?
a. Does the horse have any vices?
b. Does the horse have a history of lameness,sweetish itch,or head shaking?
c. What is its eating patterns and what treats does it like?
d. What is the horses breeding history?

9. What kind of horse would an experienced rider desire?
a. A stallion
b. A mare
c. A gelding
d. A sensitive horse who responds quickly to slight rein and leg commands

10. Size and temperament are most important when a horse is being purchased for a child?
a. T
b. F

11. Quarter horses are?
a. The first breed of horse native to the United States
b. The second most popular breed of horse in the world
c. Horse stock that originated in Finland
d. The most popular breed of horse in the United States

12. The only Quarter horse that exceeded the 2 million mark in racing was?
a. Dash For Cash
b. Doe Bar
c. Easy Yet
d. Refrigerator





Answers(rank wise):-
1. What important things should you consider when selling a horse?

Correct Answer: The best ways to present the horse


Correct Answer: Knowing exactly what you have


Correct Answer: Identifying the market niche

2. What is a backyard horse?

Correct Answer: An Overweight horse


Correct Answer: A very lazy or a bit wild horse


Correct Answer: Not professionally cared for or presented well

3. The best time to sell a horse is at the beginning of the riding season ie.spring or summer.

Correct Answer: yes

4. What are the best ways you can market a horse?

Correct Answer: Advertise locally or nationally


Correct Answer: Host a private treaty or auction


Correct Answer: Word of mouth

5. What are the advantages of purchasing from a breeder?

Correct Answer: Breeders usually have a wide selection of horses of all ages


Correct Answer: You can view hoses that have been bred by the owner

6. How many acres of pasture does it take to meet the nutritional requirements of a mature horse?

Correct Answer: 2 acres

7. How important is it to have a buyer/seller contract with details of price and warranty?

Correct Answer: Very necessary


Correct Answer: It should be an absolute in the transaction

8. Seller should be prepared to answer the following questions from potential buyer?

Correct Answer: Does the horse have any vices?


Correct Answer: What is its eating patterns and what treats does it like?


Correct Answer: What is the horses breeding history?

9. What kind of horse would an experienced rider desire?

Correct Answer: A mare


Correct Answer: A gelding


Correct Answer: A sensitive horse who responds quickly to slight rein and leg commands

10. Size and temperament are most important when a horse is being purchased for a child?

Correct Answer: T

11. Quarter horses are?

Correct Answer: The first breed of horse native to the United States


Correct Answer: The most popular breed of horse in the United States

12. The only Quarter horse that exceeded the 2 million mark in racing was?

Correct Answer: Refrigerator

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads