CURRENT AFFAIRS FEBRUARY 2011 -1 ( Life Insurance)

There is CURRENT AFFAIRS FEBRUARY 2011 ready for the students which are prepare for comparative UPCOMING EXAMS 2011, So take the enjoy of this today current affairs questions February 2011.

CURRENT AFFAIRS FEBRUARY 2011 -1




1).Sensex Declines ------ Pts; Nifty Below 5,400 Mark on 5 February 2011?

Ans:-441

2).----------Bank has signed a memorandum of understanding with Bajaj Allianz Life Insurance to cover the bank's borrowers under a group life insurance plan.

Ans:-Vijaya


3).Who is elected as the Nepal's PM recently?

Ans:-Jhalanath Khanal


4).Google to give $5 million grant to -------------?

Ans:-Bharti Foundation


5).Time is perfect for World Trade Centers (WTCs) to come up in India, with Kochi taking the lead, according to --------------, Chief Operating Officer of World Trade Centers' Association (WTCA).
Ans:-Kofi A. Boateng


6).Who launches website(http://www.12thplan.gov.in/) on XII Plan?

Ans:-Montek


7).India donates $250,000 for ---------------- memorial?
Ans:-anti-slavery


8).Birla Carbon to acquire Columbian Chem for -------- million?

Ans:-$875


9).----------- will have a discussion on their near-$10 billion M&A deal. This deal is the largest in the Indian oil sector so far.
Ans:-ONGC

10).---------- Magazine in its latest issue has disclosed details of 15 Indians who have hoarded their black money in foreign banks.
Ans:-Tehelka

CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 8
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 7
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 6
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 5
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 4
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 3
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 2
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 1

CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 6
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 5
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 4
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 3
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 2
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 1

CURRENT AFFAIRS DECEMBER 2010 - 1
CURRENT AFFAIRS DECEMBER 2010 - 2
CURRENT AFFAIRS DECEMBER JAN 2011 - 3
CURRENT AFFAIRS 2010-11 DEC-JAN 2011 4
CURRENT AFFAIRS JANUARY 2011 - 5
CURRENT AFFAIRS JANUARY 2011 - 6

4 comments:

Naveen said...

its very useful

ritika said...

the informaton would be more useful if you could add some additional information regardin the answers.

gurprit said...
This comment has been removed by the author.
gurprit said...

i need all the pdf document for current affairs of year 2011-2010 pls send me soon.. on my e_id pritji321@gmail.com

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads