CURRENT AFFAIRS 2010-11 DEC-JAN 2011 4

CURRENT AFFAIRS 2011 JANUARY AND DECEMBER 2010 these questions is very important for Banks Exams point of view so read it and prepare for your upcoming banks exams
1).Infosys to spend Rs.75 crore to setup base in ---?
Ans:-Kolkata

2).socialist thinker and former parliamentarian Surendra Mohan died here on Friday ----------------. He was 84.
Ans:-17 dicember 2010

3).AR Rahman nominated for Golden Globe Awards 2011 for his music in the film ----------?
Ans:-127 Hours

4).-------- wins Miss Earth 2010 at Vietnam?
Ans:-Nicole Faria

5).India-France sign ------- nuclear agreement?
Ans:-civil

6).FutureBazaar website hacked, down for --hrs?
Ans:-48

7).India signs deal to buy six C-130 planes from ---------------?
Ans:-US

8).BHEL bags 2 orders from ------------ for the development, manufacture and supply of 3-Phase IGBT-based propulsion systems for Electric Locomotives and AC Electric Multiple Units(EMUs).
Ans:-Indian Railways

9).----------- Bank approves $1.5 billion Credit and Loan for India's Pradhan Mantri Gram Sadak Yojana (PMGSY) aimed towards improving rural accessibility of roads.
Ans:-World

10).World's first 3D website has been launched by UK based company Stereografix?
Ans:-http://stereoscopic-3d.co.uk
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 8
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 7
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 6
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 5
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 4
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 3
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 2
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 1

CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 6
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 5
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 4
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 3
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 2
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 1

CURRENT AFFAIRS DECEMBER 2010 - 1
CURRENT AFFAIRS DECEMBER 2010 - 2
CURRENT AFFAIRS DECEMBER JAN 2011 - 3
CURRENT AFFAIRS 2010-11 DEC-JAN 2011 4
CURRENT AFFAIRS JANUARY 2011 - 5
CURRENT AFFAIRS JANUARY 2011 - 6

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads