CURRENT AFFAIRS JANUARY 2011 - 5

CURRENT AFFAIRS JANUARY 2011 these questions is very important for Banks Exams, IAS exams, AIEEE and other all Exams point of view so read it and prepare for your upcoming banks exams
1).Gautam Gambhir became the most expensive IPL player with a price tag of ---------- million.
Ans:-$2.4

2).Pathan brothers (Yusuf and Irfan) collectively earned over Rs---- crore in IPL 4.
Ans:-18

3).Who has been announced as the Bigg Boss 4 Winner?
Ans:-Shweta Tiwari wins Bigg Boss 4

4).External Affairs Minister S M Krishna had received the confirmation from his counterpart ------------------(Pakistan Foreign Minister) that he would come to New Delhi in the first quarter of 2011.
Ans:-Shah Mehmood Qureshi

5).Microsoft has unveiled a new touch-sensitive coffee table-shaped computer called "Surface" its initial price ---------------and had a solid, boxy design that kept people from putting their legs beneath it, at the same time didn't allow the group to make use of the device in a proper manner.
Ans:-$15,000

6).Reliance Infrastructure allotted -------------- million equity shares to AAA Project Ventures, a Reliance Anil Dhirubhai Ambani promoter group company, against convertible warrants issued to them, for Rs 2,095 crore.
Ans:-22.6

7).Mukesh Ambani led Reliance Group is planning to expand operations in lieu of Reliance Retail in --------- and Eastern India once again, where it originally stumble upon crude weather because of political campaigning.
Ans:-Uttar Pradesh

8).American rock band Paramore will be coming up with their brand new album this year, said band members -------------, Taylor York and Jeremy Davis in a statement to the media.
Ans:-Hayley Williams

9).Bollywood star Sanjay Dutt today moved the Bombay High Court, challenging its earlier order regarding attachment of two of his properties following a financial row with producer ------------?
Ans:-Shakeel Noorani

10).An increased report on sales of phones based on Google Android throughout 2010 have pushed ------------- on second position also, having a increased total active subscribers for the first time, according to comScore reports.
Ans:-Apple iPhone
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 8
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 7
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 6
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 5
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 4
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 3
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 2
CURRENT AFFAIRS 2011 MARCH - 1

CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 6
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 5
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 4
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 3
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 2
CURRENT AFFAIRS 2011 FEBRUARY - 1

CURRENT AFFAIRS DECEMBER 2010 - 1
CURRENT AFFAIRS DECEMBER 2010 - 2
CURRENT AFFAIRS DECEMBER JAN 2011 - 3
CURRENT AFFAIRS 2010-11 DEC-JAN 2011 4
CURRENT AFFAIRS JANUARY 2011 - 5
CURRENT AFFAIRS JANUARY 2011 - 6

1 comments:

AIEEE said...

Thanks for the articles, have book marked them and will definitely be taking forward some of their advice. Thanks again! I’ll be back for more tips next week!
Online test for aieee

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads