Sponsored links

This 2011 ICC Cricket World Cup Quiz helps you find your 2011 Cricket World Cup Quotient, and test your level that how much you aware about 2011 world cup facts, means did you increase your knowledge GK about ICC Cricket World Cup 2011 by watching it. These cricket questions and answers makes you stand out

amongst cricket fans. So check you GK Level of Cricket/Sports 2011.

FOR CHECK YOUR KNOWLEDGE ABOUT WORLD CUP FINAL MATCH GO THROUGH BELOW QUIZZES



ICC CRICKET WORLD CUP 2011 QUIZ SET - 1

ICC CRICKET WORLD CUP QUIZ SET - 2 (FINAL MATCH RELATED QUESTIONS)

1.2011 ICC Cricket World Cup is the ----th Cricket World Cup?
a). 14th
b). 10th
c). 11th
d). 13th


2. 2011 Cricket World Cup is co-hosted by?
a). India,Bangladesh, Sri Lanka
b). Pakistan, India, Sri lanka
c). India only
d). India,Sri Lanka only


3. 2011 ICC Cricket World Cup organizing committee's headquarters was situated in?
a). Mumbai, India
b). Delhi, India
c). Colombo, Sri Lanka
d). Dhaka, Bangladesh


4.Which of these Indian cities did/will not host any Cricket matches in the 2011 ICC Cricket World Cup?

a). Mumbai
b). Delhi
c). Mohali
d). Hyderabad


5. In 2011 ICC Cricket World cup which country is frist time co-hosting ICC Cricket world cup?

a). India
b). Bangladesh
c). Sri Lanka
d). None of above


6. How many country participating in 2011 ICC Cricket World Cup 2011?

a). 14
b). 15
c). 12
d). 10


7. What is the official theme / song of ICC World Cup 2011 ?

a). De Utha ke (3 Min 56 Sec).
b). De Ghuma ke (3 Min 56 Sec).
c). De Mar tu (3 Min 56 Sec).
d). De Balla tu (3 Min 56 Sec).


8.Who is the Official Mascot of the 2011 ICC Cricket World Cup?

a). Shera
b). Stumpy
c). Bhalu
d). Gorila


9.Where did Semi final India vs Pakistan played?
a). Mohali
b). Delhi
c). Mumbai
d). Hyderabad


10.The World Cup was also supposed to be co-hosted by Pakistan, but due to ----------- on the Sri Lanka national cricket team in Lahore, the International Cricket Council (ICC) decided to strip Pakistan of its hosting rights.
a). 2007 attack
b). 2008 attack
c). 2009 attack
d). 2010 attack





Must Read For Exams Expected Sports Questions


CWG 2010 Related Questions Answer - I
CWG 2010 Related Questions Answer - II
CWG 2010 Related Questions Answer - III (shooting)
CWG 2010 Related Questions Answer - IV

CWG 2010 INDIAN GOLD MEDAL WINNERS LIST
CWG 2010 INDIAN SILVER MEDAL WINNERS LIST
CWG 2010 INDIAN BRONZE MEDAL WINNERS LIST

Posted by Vikas Ahlawat(Hi) on

3 comments

  1. Rishh Says:
  2. The answer to first question is wrong! ICC WC 2011 is the 10th world cup, not 14th.

     
  3. Hi Rishh
    Thanks for inform me about this mistake,
    Now it is correct

     
  4. Priya Balan Says:
  5. Something Better to your blog. By Trade Wholesale Printing and Wholesale Printers

     

Post a Comment

Kontera Ads

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

ADS

Get daily current affairs as email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

TOP IN THE WORLD??

Like

Followers

Blog Archive

LinkWidget

Related Posts with Thumbnails

Plz share this page

Thanks

.

.

.

IAS 2011