Commonwealth games 2010 quiz questions | CWG Quiz Questions with Answers | 2010 CWG Quiz Part- I

2010 CWG Quiz Part- I


Commonwealth games 2010 quiz questions | CWG Quiz Questions with Answers
Hi Friends Commonwealth Games 2010 Quiz is ready for you. It will be in bunch of questions. Every part will contain 15 questions related to CWG 2010 ( Commonwealth games 2010). So Part-I is ready for you. Soon you will got other part of CWG 2010 Quiz Questions - Answers.
Thanks in advance for your comments.
For Read Part-I Click here (1-15)
For Read Part-II Click here (16-30)


1). Where did the commonwealth 2010 games held in India?
Answer:- Delhi

2).The 2010 Commonwealth Games, officially known as the ------------ Commonwealth Games?
Answer:-XIX Commonwealth Games

3).Logo of Commonwealth games 2010?
Answer:-

4).The bottom of the Commonwealth games 2010 logo has a tagline of "--------------------"?
Answer:-Come out and play

5).Commonwealth games 2010 was held in the month of
Answer:-October,Between 3-14 October

6).Commonwealth Games are held in every
Answer:- 4 year

7).Which stadium in Delhi was witness the opening ceremony of commonwealth games 2010?
Answer:- Jawaharlal Nehru stadium

8).Who was the chairman of the organizing committee Delhi 2010 commonwealth games?
Answer:-Suresh Kalmadi

9).What is theme song for Commonwealth Games Delhi 2010?
Answer:-"Oh yaaro, yeh India bula liya"

10).Where did theme song of Commonwealth Games Delhi launched?
Answer:-launched at Kingdom of Dreams, Gurgaon

11).What is the mascot of commonwealth games 2010?
Answer:-Tiger.Shera, a Royal Bengal Tiger.

12).How launches Delhi Commonwealth games 2010's theme song?
Answer:-AR Rahman, Music maestro AR Rahman launches Delhi 2010's theme song.

13).Which state of India is the milestone of CWG (commonwealth games) 2010?
Answer:-Haryana, haryana players won 15 gold medals.

14).How many artist took the part in Commonwealth Closing Ceremony in New Delhi?
Answer:-Almost 7000 artist's

15).Commonwealth games 2014 will be held in
Answer:-Glasgow (Scotland). 1970 and 1986 Commonwealth games were also held in Scotland.

Must Read


CWG 2010 Related Questions Answer - I
CWG 2010 Related Questions Answer - II
CWG 2010 Related Questions Answer - III (shooting)
CWG 2010 Related Questions Answer - IV

CWG 2010 INDIAN GOLD MEDAL WINNERS LIST
CWG 2010 INDIAN SILVER MEDAL WINNERS LIST
CWG 2010 INDIAN BRONZE MEDAL WINNERS LIST

1 comments:

Sandipan said...

pleas send me the all question of common wealth games.

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads