Stock Market Quiz Questions and Answers

1. A stock market is also called
a. free market
b. open market
c. equity market
d. sports market

2. What is done in the stock market?
a. trading
b. singing
c. dancing
d. rocking

3. The estimated price of the stock market is at
a. 50 trillion dollars
b. 51 trillion dollars
c. 52 trillion dollars
d. 53 trillion dollars

4. The value of the derivative market is stated in:
a. standard values
b. expert values
c. nominal values
d. notional values

5. A fixed income security is also called:
a. decided value
b. basic value
c. actual value
d. fixed value

6. Actual trades are based on this paradign
a. free economy
b. auction market
c. laissez faire
d. closed market

7. The New York Stock Exchange is called:
a. situational change
b. nominal change
c. physical change
d. chemical change

8. This record is sent back to the brokerage firm
a. tape
b. song
c. disc
d. file

9. Computers do this
a. design trading
b. system trading
c. file trading
d. program trading

10. The NYSE is also called a listed exchange
a. True
b. False

Answers


1. A stock market is also called

Correct Answer: equity market

2. What is done in the stock market?

Correct Answer: trading

3. The estimated price of the stock market is at

Correct Answer: 51 trillion dollars

4. The value of the derivative market is stated in:

Correct Answer: notional values

5. A fixed income security is also called:

Correct Answer: actual value

6. Actual trades are based on this paradign

Correct Answer: auction market

7. The New York Stock Exchange is called:

Correct Answer: physical change

8. This record is sent back to the brokerage firm

Correct Answer: tape

9. Computers do this

Correct Answer: program trading

10. The NYSE is also called a listed exchange

Correct Answer: True

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads