Future Career Quiz for Kids- Questions and Answers

1. What two subjects would be most valuable if you wanted to be an astronaut?
a. History and English
b. PE and Health
c. Math and Science
d. Art and Music

2. if you are driving down a road what is the difference between a white line and a yellow line ?
a. White is when you can and yellow is the line you should not be crossing cause you are driving off the road.
b. the colors
c. they are both the same
d. traffic is going the opposite direction you are not going

3. In what job area would you like to be in when you grow up?
a. top secret
b. educational
c. political
d. medical

4. would you like to be a teacher?
a. no
b. yes
c. don't know
d. maybe

5. How much would you like to be paid per year when you grow up?
a. 150,000 dollars
b. 10,000 dollars
c. 5,000 dollars
d. One million dollars

6. What two subjects are important in order to be a crimenologist?
a. spanish and choir
b. math and science
c. science and history
d. chemistry and science

7. would you take a job for money even if u don't like it?
a. yes
b. no
c. maybe
d. idk

8. what do you want to be when you grow up?
a. doctor
b. lawyer
c. judge
d. archaeologist

9. Which job has the highest salary?
a. McDonalds Employee
b. Lawyer
c. Judge
d. Cleaner

10. What would you rather be?
a. Cop
b. Doctor
c. Actor
d. Teacher

11. what job gets you paid the most
a. judge
b. teacher
c. garbage man
d. janitor

12. Which job would you take in the animal sciences?
a. vet
b. Zookeeper
c. Marine Biologist
d. None

13. where does a platypus live
a. austraila
b. spain
c. poland
d. africa

14. which job would you rather have?
a. author
b. teacher
c. illustrator
d. computer tech.

15. What is the name of Scooby Doo's best friend?
a. Velma
b. Fred
c. Daphne
d. Shaggy

16. What subjects would it take to be a fashion designer?
a. math and history
b. science english
c. health and pe
d. art and math

17. What is the minimum years of schooling for a vet?
a. 3 years
b. i don't know
c. 7 years
d. 13 days

18. Which is the most rewarding job? (Does the best for everyone!)
a. Teacher
b. Medical surgeon
c. Bouncy castle manager
d. Singer

Answers


Career Quiz for Kids Answers

1. What two subjects would be most valuable if you wanted to be an astronaut?

Correct Answer: Math and Science

2. if you are driving down a road what is the difference between a white line and a yellow line ?

Correct Answer: White is when you can and yellow is the line you should not be crossing cause you are driving off the road.

3. In what job area would you like to be in when you grow up?
4. would you like to be a teacher?

Correct Answer: maybe

5. How much would you like to be paid per year when you grow up?

Correct Answer: 150,000 dollars

6. What two subjects are important in order to be a crimenologist?

Correct Answer: chemistry and science

7. would you take a job for money even if u don't like it?
8. what do you want to be when you grow up?

Correct Answer: archaeologist

9. Which job has the highest salary?

Correct Answer: Judge

10. What would you rather be?

Correct Answer: Cop

11. what job gets you paid the most

Correct Answer: judge

12. Which job would you take in the animal sciences?
13. where does a platypus live

Correct Answer: austraila

14. which job would you rather have?

Correct Answer: author

15. What is the name of Scooby Doo's best friend?

Correct Answer: Shaggy

16. What subjects would it take to be a fashion designer?

Correct Answer: art and math

17. What is the minimum years of schooling for a vet?

Correct Answer: 7 years

18. Which is the most rewarding job? (Does the best for everyone!)

Correct Answer: Medical surgeon

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads