Ance Treatment Questions and Answers

1. Acne is a
a. skin disease
b. medicine
c. fever
d. none of these

2. Acne is also called
a. Acne ulgaris
b. Acne vulgaris
c. Acne elgaris
d. Acne vlgaris

3. Acne vulgaris are commonly refered as
a. pimples
b. spots
c. both a and b
d. none of these

4. Acne affecting more than ____ % of teenagers
a. 23
b. 50
c. 34
d. 85

5. The body part that affected most due to Acne is
a. face
b. upper neck
c. both a and b
d. none of these

6. The main effects of Acne is
a. reduced self esteem
b. depression
c. suicide
d. all above

7. Acne develops as a result of blockages in
a. tollicles
b. collicles
c. follicles
d. nollicles

8. The Acne cause includes
a. family history
b. hormonal activity
c. stress
d. all above

9. The upper arms can also have acne,
a. true
b. false

10. Typical acne lesions are comedones, inflammatory papules, pustules and nodules
a. false
b. true

11. Is acne curable?
a. Yes, but only if Accutane is used.
b. No, there is no cure to acne. It can only be managed.
c. Yes, but only by drying out your skin.
d. Yes, if you scrub your face three times a day to prevent pore clogging.

12. Can using drying products on your skin be helpful in curing acne?
a. Yes, drying out your skin is the only way to cure acne.
b. No, drying products only cause your skin to overproduce sebum.
c. Yes, when they are used in moderation with an oil-free noncomedgenic moisturizer.
d. Never.

13. What is one of/are some of Accutane's side effects?
a. Muscle aches and pains
b. Joint problems
c. Chapped lips and cold sores
d. All of the above

Answers


1. Acne is a

Correct Answer: skin disease

2. Acne is also called

Correct Answer: Acne vulgaris

3. Acne vulgaris are commonly refered as

Correct Answer: both a and b

4. Acne affecting more than ____ % of teenagers

Correct Answer: 85

5. The body part that affected most due to Acne is

Correct Answer: face

6. The main effects of Acne is

Correct Answer: all above

7. Acne develops as a result of blockages in

Correct Answer: follicles

8. The Acne cause includes

Correct Answer: all above

9. The upper arms can also have acne,

Correct Answer: true

10. Typical acne lesions are comedones, inflammatory papules, pustules and nodules

Correct Answer: true

11. Is acne curable?

Correct Answer: No, there is no cure to acne. It can only be managed.

12. Can using drying products on your skin be helpful in curing acne?

Correct Answer: Yes, when they are used in moderation with an oil-free noncomedgenic moisturizer.

13. What is one of/are some of Accutane's side effects?

Correct Answer: All of the above

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads