Cancer Symptom Quiz Question - Answers

1. What are the symptoms of bladder cancer?
a. Cloudy urine
b. Frequent urination
c. Pain or burning upon urination
d. Blood in the urine

2. What can serve as an anecdote for cancer?
a. Positive thinking
b. Intensive care
c. Proper treatment
d. Regular evening walks

3. What are the symptoms of brain cancer?
a. Abnormal eye movements or changes in vision
b. Loss of feeling in arms or legs or difficulties in walking
c. Fits or convulsions
d. Changes in personality, memory or speech

4. In the USA and other developed countries, cancer is presently responsible for about 25% of all deaths.
a. True
b. False

5. Which cancer is the most common infant malignancy?
a. Stomach cancer
b. Bone marrow cancer
c. Lung cancer
d. Leukemia

6. It is important to diagnose cancer as early as possible before it spreads because:
a. Prevention is a key cancer-fighting tool
b. Cancer is incurable
c. Cancer is contagious
d. Cancer if undiagnosed can cause death

7. What are some of the telltale signs of cancer?
a. Persistent cough or coughing blood
b. Persistent fatigue
c. Unintentional weight loss
d. Acute pain

8. What are the other symptoms of cancer?
a. An increase in the size of a mole or wart, or change in color
b. Dry cough or soreness in the throat that lasts over three weeks
c. Discharge or bleeding from the mouth, genitals or anus
d. Any lump or swelling in the body

9. Does persistent constipation, diarrhea or indigestion that is unusual, signal cancer?
a. Yes
b. No

10. Is difficulty in swallowing or urinating a sign of cancer?
a. No
b. Yes

11. Are cell phones a cause of cancer.
a. Yes
b. No

12. Which cancers are genetic in nature?
a. Breast cancer
b. Ovarian cancer
c. Colorectal cancer
d. Lung cancer

Answers


1. What are the symptoms of bladder cancer?

Correct Answer: Cloudy urine


Correct Answer: Frequent urination


Correct Answer: Pain or burning upon urination


Correct Answer: Blood in the urine

2. What can serve as an anecdote for cancer?

Correct Answer: Positive thinking


Correct Answer: Intensive care

3. What are the symptoms of brain cancer?

Correct Answer: Abnormal eye movements or changes in vision


Correct Answer: Loss of feeling in arms or legs or difficulties in walking


Correct Answer: Fits or convulsions


Correct Answer: Changes in personality, memory or speech

4. In the USA and other developed countries, cancer is presently responsible for about 25% of all deaths.

Correct Answer: True

5. Which cancer is the most common infant malignancy?

Correct Answer: Leukemia

6. It is important to diagnose cancer as early as possible before it spreads because:

Correct Answer: Prevention is a key cancer-fighting tool


Correct Answer: Cancer if undiagnosed can cause death

7. What are some of the telltale signs of cancer?

Correct Answer: Persistent cough or coughing blood


Correct Answer: Persistent fatigue


Correct Answer: Unintentional weight loss


Correct Answer: Acute pain

8. What are the other symptoms of cancer?

Correct Answer: An increase in the size of a mole or wart, or change in color


Correct Answer: Dry cough or soreness in the throat that lasts over three weeks


Correct Answer: Discharge or bleeding from the mouth, genitals or anus


Correct Answer: Any lump or swelling in the body

9. Does persistent constipation, diarrhea or indigestion that is unusual, signal cancer?

Correct Answer: Yes

10. Is difficulty in swallowing or urinating a sign of cancer?

Correct Answer: Yes

11. Are cell phones a cause of cancer.

Correct Answer: No

12. Which cancers are genetic in nature?

Correct Answer: Breast cancer


Correct Answer: Ovarian cancer


Correct Answer: Colorectal cancer

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads