Cheap Hotels Quiz

1. This type of hotel are usually old family houses:
a. Palace
b. Tudor
c. Victorian House
d. bed and breakfast

2. Cheap hotels can also be called:
a. inn
b. dingos
c. huts
d. villas

3. Cheap hotels are usually used by travelling
a. heiresses
b. families
c. tycoons
d. magnates

4. How many nights are usually rented out at a time?
a. 0
b. 1
c. 2
d. 3

5. In country sides, instead of cheap hotels you have:
a. beach houses
b. cottages
c. condos
d. skyscrapers

6. This hotel franchise also has a cheaper hotel rate
a. Hilton
b. Inter Continental
c. Westin
d. Holiday Inn

7. What do you call a Japanese inn?
a. Shouka
b. Ryoukan
c. Hokkan
d. Shounan

8. Motels are usually used by:
a. motorists
b. teachers
c. preachers
d. doctors

9. Motels were popular after:
a. Great Depression
b. Iraqi War
c. WWI
d. WWII

10. Cheap hotels are usually dangerous
a. True
b. False

Answers

1. This type of hotel are usually old family houses:

Correct Answer: bed and breakfast

2. Cheap hotels can also be called:

Correct Answer: inn

3. Cheap hotels are usually used by travelling

Correct Answer: families

4. How many nights are usually rented out at a time?

Correct Answer: 3

5. In country sides, instead of cheap hotels you have:

Correct Answer: cottages

6. This hotel franchise also has a cheaper hotel rate

Correct Answer: Holiday Inn

7. What do you call a Japanese inn?

Correct Answer: Ryoukan

8. Motels are usually used by:

Correct Answer: motorists

9. Motels were popular after:

Correct Answer: WWII

10. Cheap hotels are usually dangerous

Correct Answer: True

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads