MARCH 2012 : GENERAL AWARENESS FOR IBPS 2012


Hey friends this is general awareness quiz for upcoming IBPS 2012 Exam.
It will hep you to prepare for any type of comparative exam for objective questions answers section.


Set 165


1.What is the percentage rate of agriculture in India GDP in year 2010-2011?
Ans. 14.2%

2. What is the growth rate of agriculture in India GDP in year 2010-2011?
Ans. Growth rate 5.4%

3.What is the Industry share in India GDP in year 2010-2011?
Ans. 28%

4. What is growth rate of Industry share in India GDP in year 2010-2011?
Ans. Growth rate 8.1%

5. What is the share of services in India`s GDP in year 2010-2011?
Ans. 57.8%

6. What is the growth rate of the share of services in India`s GDP in year 2010-2011?
Ans. Growth rate 9.6%

7. What is the RBI total amount of Foreign Exchange Reserve at the end of the fiscal year 2010-2011?
Ans. 303.4 Billion dollar.

8. At what percentage Foreign  Exchange Reserve of RBI Increase in year 2010-2011?
Ans. 8.75%

9. Which Germany company take over Modi Tier Company of India?
Ans. Continantal company.

 10. Who is the chairman of the Indian Business School?
Ans. Aadi  Godrej .

2 comments:

Kevin Smith said...

Wow! These questions are really effective and knowledge full. I am very inspired. Great Job!
Keep it up...

Make your own quiz

ryby said...

thank you..plz give some more questions with answers..

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads