GENERAL AWARENESS FOR BANK EXAMS : FEB 2012


LATEST/NEW  General Awareness     QUIZ -160     

             
1.What is the India position in “Global Well being Survey” done by “Gallup’s”?
Ans. 71th position.

2.Which country get the first position in “Global Well being Survey” done by Gallup’s?
Ans. Denmark.

3. What is total amount of tax collection during fiscal year 2010-2011?
 Ans. 7.93 Lakh cores rupees.

4. Which company of Sweden acquisition by Indian Aadiyta Birla Group?
Ans. Domsjo Fabrika.

5. What is the percentage rate in Export Goods of India?
 Ans. 37.5%

6.What is the total Export of India during fiscal year 2010-2011?
 Ans. 245.9 Billion dollar.

7. Who release provisional trade data?
 Ans. Commerce and Industry  Minister.

8. What is the India`s Import in fiscal year 2010-2011?
 Ans. 350.3%

9. What is the percentage increase in Import of India in year 2010-2011?
 Ans. 21.5%

10. What is the amount of share of agriculture in India`s GDP?
 Ans. 6.92 lakh cores rupees.  

1 comments:

Tourism said...

nice info, keep posting bro
visit me

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads