CURRENT AFFAIRS QUIZ DECEMBER 2011 : Quiz-122


CURRENT AFFAIRS QUIZ DECEMBER 2011

Q1:   which Pakistan actress is lost in India?
ans :-   Leila khan

Q2: which old age Bellwood actor celebrated his birthday in December 2011?
ans:  Dilip Kumar

Q3:  which company produces Aakash tablet?
ans :-    the company named data wind produces Akash tablet.

Q4: what is name of Aakash tablet new version?
ans: new version of Aakash tablet is known as ub slate

Q5: how many Indian  high court is booked in Mumbai for recording evidences?
ans:  15 high courts

Q6: who will substitute Ishant in Indian cricket team in Australia?
ans :-  Ashok dinda

Q7:  how many people died in Newyork helicopter accident ?
ans :-  3 people died due to helicopter crashed…

Q8: who is new  Spain prime minister?
ans :-  Mariano rajoy

Q9 : which missile was decided to be experimented today but it dates postponed?
ans :-     Agni 2

Q10  in which city of Gujrat 250 tractor filled with potatoes had thrown their potatoes on the way against very low rate of potatoes by farmers?
ans :-       Disa (Gujrat)

Note:- questions answers sent by sunny...

3 comments:

poonamsingh said...

thank u sir current afair post karne ke liye but sir hindi version ho to pls sir hindi me send kijiye pls n thanks again sir pls sir kbc 6 ke ragistration liye kya proccess hai pls bataye sir mere id per uski detail send kar de pls sir ...

Vikas Ahlawat(Hi) said...

@Poonam
Thanks for your comment.
ab tak to yhi expect kr rhe hia ki kbc 6 ka registration process bhi KBC 5 ki trah hi hoga,
you can read it here
http://current-affairs-quiz-questionsanswers.blogspot.com/2011/11/kbc-6-registration-2012-free-gk-book.html
if there will be any update I will update it,
and for Hindi , I will soon post q-a in hindi So keep visiting
Thanks for visiting my blog..........

mimy said...

nice idea, thanks for sharing

our websites are
徵信社 and 蓮霧

very welcome to see us

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads