LATEST BANKS GK BITS | FEB 2012 ICICI | RBI


Hi, here are the bank related questions answers set.
BANKS General Awareness  SET :- 159

1. What is the repo rate in Dec. 2011?
Ans.8.5%

2. RBI decrease CRR rate in Jan. 2011 by what percent?
Ans. 0.5%

3. What is CRR rate in Jan. 2011?
Ans. 5.5%

4. ICICI Bank comes into India in which year ?
Ans. 1950.

5. What do you mean by ICICI bank?
Ans. Industrial Credit Investment Corporation of India.

6. Who is the Chairman of ICICI Bank?
Ans. Chanda Kocher.

7. In which day the Shakti pardarson of Indian Navy has been  organized named  as PFR?
Ans. 20-Dec-2011.

8. What is the name of combined war exercise weapon of Indian Army and Indian Navy?
Ans. Sudarsan  Shakti.

9. What do you mean by PFR?
Ans. President Fleet Review.

10. In which day the National Anthem has performed his century?
Ans. In 27-Dec-2011.

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads