FULL FORMS QUIZ FOR BANK EXAMS : 14 FEB 2012


IMPORTANT FULL FORMS AWARENESS                      

QUIZ - 150

1. In year 2011 Indian Govt. remove the ban for Export of what?
Ans. Onion.

2. How many members are there in PAC?
Ans. 22 members.

3. What do you mean by PAC?
Ans. Public Account Committee.

4. What do you mean by CVC?
Ans. Chief Vigilance Commissioner.

5. Who is the President of CVC?
Ans. Mr. Pardeep.

6. What do you mean by LLP?
Ans.  Limited Liability Partnership.

8. Central govt. closed which scheme related to Post Office a few day ago?
Ans.  KVP (Kishan Vikas Patter).

9. Now what is Maturation time period for NSC?
Ans. 5 years.

10. What is the limit of PPF deduction of the employee in one year?
Ans. One lakh.

1 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads