19 Feb 2012 TODAY NEW GK QUESTIONS SET


19 Feb 2012 :- Hi friends, here are New questions set for your exam preparation .....
Plz thanx for visiting.......
QUIZ : 155

1. What is the new interest rate for the Saving Account?
Ans. 4%

2. Who is the president of IMF?
Ans. Kristina Laggard.

3.Where is the head-quarter of World bank?
Ans. In Washington D.C.

4. In SAARC Summit which Country announce (most favorite nation) as India?
Ans. Pakistan.

5. FDI Investment by which country is highest in India?
Ans. By Moresious.

6. Foundation of HDFC Bank in which year?
Ans. 1993.

7. Total no. of Public Sector Banks in India?
Ans. 27.

8. SIDBI stands for ?
Ans. State Industrial Development Bank of India .

9. India`s first public sector bank which start its branch out side India?
Ans. Bank of India.

10. What is the reverse repo rate in Dec. 2011?
Ans. 7.50%

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads