JANUARY SPORTS GK QUIZ : CRICKET : FOOTBALL : 129


Hey, here are the question answers related to current sports activities,
So lets start Sport GK Quiz:-


1). Name the England former Essex cricketer Who has admitted a corruption charge at the Old Bailey linked to a NatWest Pro40 match.
Answer:- Mervyn Westfield

2). Who (cricket Player) has resigned as a caption, on Monday 23 Jan 2012?
Answer:-Sri Lanka's Tillakaratne Dilshan

3). What is the current ICC ODI team ranking of Indian Cricket team?
Answer:-On 23 Jan 2012 second place in the ICC ODI team rankings, after Sri Lanka's two consecutive wins against South Africa

4). Russia's Tennis player ------------ has reached the Australian Open quarter-finals by beat Germany's Sabine Lisicki on (23 Jan 2012) to reach the Australian Open quarter-finals.
Answer:-Maria Sharapova

5). Name the Indian Hockey skipper who on monday(23 jan) said that "said that Major Dhyan Chand deserved to be the first sportsperson in the country to be bestowed with the Bharat Ratna"
Answer:-Rajpal Singh

6). Mahesh Bhupathi and ---------- reached the quarter-finals in the Australian Open men's double.
Answer:-Rohan Bopanna

7). Which cricket team is on the top in ICC Current Test Team ranking?
Answer:-England(with Ratings 125), India in second(118)

8). Top Batsmen according to ICC Test Batsmen Ranking?
Answer:-Kumar Sangakkara (rating 850)

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads