CURRENT AFFAIRS DECEMBER 2011 FOR IBPS PREPRATION : QUIZ-121


HERE ARE THE QUIZ FOR COMPETITIVE EXAM's PREPARATION  

Q1 :- WHO HAS BEEN SELECTED AS THE PRESIDENT OF INDIA INTERNATIONAL CENTER (IIC)?
ANS :-  SOLI J SORABJEE

Q2 :- WHICH NATURAL DISASTER CAUSED SEVERE DAMAGE TO PEOPLE AND THE  IN PHILLIPINES?

ANS :-  SEA WATER IN PHILLIPINES RAISED TO A BIG HEIGHT AND WATER CAME IN THE VILLAGES BECAUSE OF WHICH
           MANY PEOPLE DIED AND MANY HOUSES WERE DESTROYED

Q3 :- WHO HAS BEEN NAMED WORLD SOCCER PLAYER OF THE YEAR?
ANS :-  LIONEL MESSI

Q4 :-  WHAT IS THE VALUE OF RUPEE AGAINST DOLLAR CURRENTLY TODAY
ANS :-   1 DOLLAR = 46.10 TODAY

Q5 :- HOW MUCH RUPEE HAS RAISED AGAINST DOLLAR?
ANS :-  19 PAISE RUPEE HAS RAISED

Q6 :- WHICH SEARCH ENGINE GAINT GOING TO LAUNCH ITS TABLET ON NEW YEAR 2012?
ANS :-   GOOGLE, (GOOGLE TABLET)

Q7 :- NAME THE NASA'S TELESCOPE BY WHICH NASA HAVE DISCOVERED TWO EARTH SIZE PLENETS RECENTLY?
ANS :-  KEPLER TELESCOPE

Q8 :-  WHO WON AGAINST SAINA NEHWAL  IN THE FINAL ?
ANS :-   THE WORLD CHAMPION WANG YIHAN

Q9 :-  WHAT IS THE NAME OF SHAHRUK KHAN COMING FLM?
ANS :-   DON 2

Q10 :- WHEN WILL ANNA START ANSHAN AGAIN ?FOR HOW MANY DAYS?
ANS :-   FROM 27 DECEMBER 2011 ANNA WILL START ANSHAN  FOR THREE DAYS.



Note :- questions send by sunny (if any mistake then put comment )

2 comments:

PriyankaSeo said...

1 dollar =52.79 today

chandrama said...

hi........plz send me current awarness 2011 in my gmail.acco.(chandrama9451@gmail.com)

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads