Pop star Shakira Quiz | Music Trivia Quiz Questions


Pop star Shakira Quiz | Music Trivia Quiz Questions Musician Quiz















1). Pop star ShakiraDate of birth of ?
Ans:- February 2, 1977


2).What is the birth Place of Shakira?
Ans:- Barranquilla, Colombia.


3).What are the name of here parents?
Ans:- Nidia Ripoll and William Mebarak Chadid


4).She has eight older half-siblings from her father's ------------- marriage.
Ans:- previous


5).Pop star Shakira's father is originally from the ------------------?
Ans:- United States


6).Pop star Shakira spent much of her youth in -----------, a city located in northern Colombia.
Barranquilla


7).What is the first poem, written by Shakira?
Ans:- Shakira's first poem, entitled "La Rosa De Cristal" ("The Crystal Rose")


8).Pop star Shakira was only ----------- years old when she wrote her first poem, entitled "La Rosa De Cristal" ("The Crystal Rose").
Ans:- four


9).Pop star Shakira's debut album, Magia, was recorded with Sony Music Columbia in -------------?
Ans:- 1990


10).Pop star Shakira's first album, was released in June ----- and featured "Magia" and three other singles.
Ans:- 1991

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads