ANSWERS of 2011 INTERNATIONAL (KIDS) GK SET -3 (PLAY and WIN KNOWLEDGE FOREX MONEY) GK Set-14

ANSWERS OF SET -14 GK QUESTIONS AND ANSWER OF SCHOOL GRADE

21. which bowler throw a fastest bowl in ODI's?

Correct Answer: Shaun Tait

22. When was first movie made in india?

Correct Answer: 1961

23. Who was the first women to walk in space?

Correct Answer: Swetlana savitskaya

24. Which Best Player best of double century made in 2010?

Correct Answer: Sachin Tendulkar

25. Where is Andre rieu playing next?

Correct Answer: south africa

26. who is invented unix?

Correct Answer: dennis ritchi

27. which women got the ascar award in 2009

Correct Answer: banu athaya

28. when a new galaxy found?

Correct Answer: jan 30 of2010

29. Wht is the city code for colombo

Correct Answer: cmb

30. who hit 6 sixes in 20-20 world cup

Correct Answer: Yuvraj Singh

CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 1
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 2
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 3
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 4
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 5
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 6
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 7
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 8
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 9
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 10
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 11
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 12
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 13
CLICK HERE FOR GK TEST SET NO - 14

0 comments:

Post a Comment

IBPS books (FREE shipping Cash on Delivery)

Kontera Ads